Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! >
 De seneste 20 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Handling' (50 indlæg)
Emne: Re: Handling
Navn: En tredje hmmTid: 27.06.2020 11:00
Jeg læser ikke at nogen siger DOF er underlagt forvaltningsloven eller forvaltningsretslige principper, hvor fremgår det?

DOFs ledelse ved formanden og eliteudvalgsformanden overtræder funktionærloven og ansættelsesretlige principper i deres vendetta mod den tidligere sportschef, det er kommet ret tydeligt frem. Som et led i den proces, inddrager man TD og bruger herefter TD som undskyldning for nødvendigheden af egne handlinger.
I den proces misbruger DOFs ledelse løberudsagn og skaber et manipuleret billede af situationen i DOF, og diskuterer endda (muligvis ikke vidende) lovbrud med Team Danmark. Hvordan kan DOFs ledelse se sig selv i øjenene og på den måde medvirke til TDs lovbrud?

For at skære det ud i pap.
DOF bryder funktionærloven
TD bryder forvaltningsloven
Emne: Re: Handling
Navn: Møgsag men juraen er spændendeTid: 27.06.2020 10:28
Nu bliver der snakket om brud på forvaltningsretlige principper. Hvad er det i DOF’s opbygning/sammensætning, der gør det til en del af den offentlige forvaltning? Det forhold alene, at DOF modtager offentlige midler, gør det ikke til offentlig forvaltning,. Jeg vil gerne høre, hvis nogen ved, hvilke forhold det fører til, at DOF overhovedet er underlagt forvaltningsretlige regler.
Emne: Re: Handling
Navn: En tredje hmmTid: 27.06.2020 08:27
En anden hmm >> Du glemmer hvorfor de bliver. Der handler ikke om DOF, løberne på landsholdet eller forbundets medlemmer.

Formandens udtalelsers torsdag i JP udstiller det glasklart, det handler kun om formandens vendetta mod den tidligere sportschef, og i det forløb er han fløjtende ligeglad med løberne. Det er med Maja Alms ord fra samme artikel, klamt.
Formanden har kun en interesse, sig selv.

Eliteudvalgsformanden lader ikke formanden noget tilbage. Klavs Madsens udtalelser i JP onsdag udstiller med al tydelighed hvordan Eliteudvalgsformanden tilsidesætter alt og alle for at være vigtig. Formandens manglende visioner og egoistiske motiver kunne lige så vel være en beskrivelse af eliteudvalgsformanden. Det fremgår nu med al tydelighed.

Mange bringer den tidligere sportschef ind i denne diskussion, men han er ude og kommer ikke tilbage. DOF har brug for samling for at komme videre, hvordan skal en formand som halvdelen af repræsentantskabet ikke støttede og som sviner landsholdets løbere og mange andre, samt en eliteudvalgsformand der agerer helt på egen hånd og medvirker til lovovertrædelser, kunne dette? Vi kender alle svarer, det kan de ikke. De må ud.

Hvis hovedbestyrelsen bare er sit ansvar det mindste bevidst, så må den træde i karakter og indkalde til et ekstraordinært repræsentantsskabsmøde. Det kan kun gå for langsomt.
Emne: Re: Handling
Navn: En anden hmmTid: 27.06.2020 07:41
Inkompetence... håber da knold og tot (aka Walther og Helge) lige stopper op, kigger sig selv i øjnene og reflekterer over det her forløb. Derefter kunne de jo passende finde et andet forbund de kan ødelægge med deres taktiske planer og ufine metoder.
Emne: Re: Handling
Navn: Manden med den gule FiatTid: 26.06.2020 22:13
https://velkommen.jp.dk/abonnement/m

Flyt markør til “én måned”
Emne: Re: Handling
Navn: StudentenTid: 26.06.2020 21:17
Morten Lassen: Har du et link. Det billigste jeg kan finde er 268 kr. for en måned.
Emne: Re: Handling
Navn: Morten Lassen Tid: 26.06.2020 20:56
For 1 kr kan du få 1 md abonnement på e-avisen, dvs både tidligere og kommende artikler.
Emne: Re: Handling
Navn: FNTid: 26.06.2020 20:03
Hvorfor går de 2 ikke af, så friske kræfter kan rydde op, hvad end så sandheden måtte være. For DOFs skyld er det da bedste.
Emne: Re: Handling
Navn: HmmTid: 26.06.2020 18:59
Team Danmark har helt uhørt nedlagt berufsverbot på Lars Lindstrøm. Det er ulovligt. Berufsverbotet er lagt på baggrund af det materiale Walther og Helge Lang har bikset sammen. Det dokument de har bikset sammen har Lars ikke læst før han selv begærer aktindsigt og får dokumenterne 5! Måneder efter. DOF’s formand og eliteudvalgsformand har ikke overholdt egne(DOF) retningslinjer og de har handlet mod forvaltningsretslige principper i selve afskedigelsen. I det dokument de har bikset sammen står usaglige påstande som eksempelvis ordet “behandling” -altså et “klinisk” der i dokumentet referere til Lars adfærd- og på den måde stærkt injurierende...
Emne: Re: Handling
Navn: Uddrag Tid: 26.06.2020 18:39
»Meget professionel håndtering af en meget ærgerlig sag,« roste Martin Elleberg Petersen således DOF’s formand og eliteudvalgsformand i en mail sendt 8. december 2019.

Team Danmark må få besluttet, om de har rodet sig ud i et problem.
Sten Bønsing, professor ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet og ekspert i forvaltningsret

Et halvt år senere får han og eliteidrættens øverste ansvarlige institution ikke lignende roser for sin håndtering af efterspillet.

»Det lyder helt vildt. Det der kan man ikke. Det der må man ikke,« lyder reaktionen fra Sten Bønsing, professor ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet og ekspert i forvaltningsret.
Emne: Re: Handling
Navn: StudentenTid: 26.06.2020 17:21
Vil du komme med et resume, nu artiklen ligger bag betalingsmur?
Emne: Re: Handling
Navn: Forvaltningret...det bruger vi ikke.Tid: 26.06.2020 16:22
https://jyllands-posten.dk/sport/ECE12248142/team-danmark-beskyldes-for-flere-lovbrud-i-mistrivselssag/?st=1

Ups...TD og Helge Lang- den var ikke god.
Emne: Re: Handling
Navn: Få nuancerne medTid: 25.06.2020 22:51
Mads Haubro, landstræner i roning, udtaler sig i morgendagens artikel om det sagen også handler om. Nemlig det skisma i eliteidræt, at vi alle gerne ser top-resultater. Samtidig ønsker vi demokrati, inddragelse, åbenhed og ikke for hårde metoder... men hvor går grænsen og hvem sætter den og hvem er ansvarlig. Vi vil gerne ha medaljer- men ikke doping. Det er klart.
Men hvor trækker vi den næste grænse? Hvor meget presser vi? Kulturministeriet ønsker gennem Team Danmark at eliteidræt dyrkes på en samfundsmæssig forsvarlig måde. Men hvad er ansvarligt og hvilke retningslinjer arbejder man som træner og sportschef under.? De aftaler man har omkring dette i DOF er ikke fulgt fra bestyrelsens side i sagen om afskedigelsen. Ej heller simple forvaltningsprincipper.. så hvor er sikkerheden for trænerne og for de ansatte i det her? De er underlagt de valgtes luner og fornemmelser... sjovt nok har Team Danmark så netop planlagt temadage om dette i efteråret.
Emne: Re: Handling
Navn: LvjTid: 25.06.2020 16:40
Træt af røgslør>

Jeg har meget lidt respekt for anonyme indlæg om alvorlige emner som dette.
Emne: Re: Handling
Navn: Hvem er CL?Tid: 25.06.2020 15:41
CL, hvem er du?
Nu du åbenbart stiller op som formand.
Har været i gamet i over 30 år, men aner ikke, hvem du er.
Løber du o-løb?
Hedder du Carsten Lautsen?
Emne: Re: Handling
Navn: Tid: 25.06.2020 11:09
Jeg kan bekræfte BTs oplysninger om Trollen.

Kontakt mig gerne, mail eller tlf (se i o-service). I må gerne være uenige og synes jeg er en idiot, men det er lidt sjovere hvis folk også viser deres identitet,
Jeg er blevet kontaktet efter min opfrodring igår, super fedt, jeg kan sagtens snakke med flere.
Emne: Re: Handling
Navn: Tid: 25.06.2020 10:52


Jeg forstår din frustration som passioneret o-løber der synes at det er kørt af sporet - og at have en holding til hvad der er ret og vrang. Det er bare en meget ensidig fremstilling eftersom den anden part ikke kan udtale sig - der kunne måske "ligge noget under gulvtæppet" som ingen i den brede kreds kender til.

Mht til politisk tæft / diplomati - det er noget med at lytte, være upartisk og komme med konstruktive løsninger - brug disse værktøjer fornuftigt, så er jeg sikker på at du nok vil vinde den brede tilslutning og dermed være med til at føre DOF's visioner ( nye ) ud i livet.

Emne: Re: Handling
Navn: BTTid: 25.06.2020 09:51
Hvem er CL?: Tror det er Carsten Lausten. Det fremgår af mailen i tidligere indlæg. Det lugter dog måske af trolling, da der vel næppe findes rigtige mennesker der fortsat bruger Hotmail ;)
Emne: Re: Handling
Navn: BTTid: 25.06.2020 09:49
CL: Men CL. Dine indlæg stråler af hvilken side du har taget. Og det var meget tidligt i forløbet, du kom med hårde anklager mod HB og Eliteudvalget. Hvor meget kontakt har du haft med HB og Eliteudvalget og hørt deres version? For jeg går ud fra, at du har været i grundig dialog med dem, eftersom du har lagt et stort arbejde i at hente andet materiale?
Emne: Re: Handling
Navn: Hvem er CL?Tid: 25.06.2020 09:34
Altså hvad hedder han rigtigt?
Hvad står CL for?
 Forrige 20 indlæg

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)