Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 14 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Livelox vs O-track' (14 indlæg)
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Chris Terkelsen, TracTrac/O-trackTid: 27.03.2018 17:31
@JB: Tak for feedback. Det var dejligt at høre. God fornøjelse videre.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: JBTid: 27.03.2018 17:19
Har nu prøvet O-Track via appen og Strava på mobilen ifm påske-fortræning, og det er jo super let.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Chris Terkelsen, TracTracTid: 24.03.2018 19:34
@JB: Mange tak for nyttig og konstruktiv feedback. Tjenesten er jo stadig helt fersk fra fad, og vi er opmærksomme på, at der er mange ting, der stadig kan finpudses og forbedres, og er taknemmelige for alle input og gode forslag. Vi arbejder intensivt på at efterkomme dem.

Tingen omkring at inkludere reference til klasse i stedet for blot bane har vi allerede kigget på, og det vil blive fuldt implementeret snarest.

I O-track kan du også via appen (som er tilgængelig på Android og er lige på trapperne til iOS) forbinde din konto til Strava og derfra til alle førende mærker for GPS-ure (som fx Garmin Connect), således at automatisk tilknytning af dit track kan klares med nogle enkelte tryk på mobil-telefonen.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: JBTid: 24.03.2018 09:44
Så fik man lejlighed til at prøve både Livelox og O-track til samme løb - Danish spring sprint. Ingen tvivl om, hvad der er lettest. Ved O-track kan man ikke vælge sin klasse, så man skal have fat i sit kort, for at se hvilken bane man har løbet. Da mit ur laver en fit-fil, skal den konverteres til en gpx-fil før den kan uploades. Med Livelox går det hele automatisk, i alt fald når man har Garmin Connect og Stava, så overføres tracket helt automatisk til den rigtige klasse i Livelox. Ulempen ved Livelox er så, at man kun kan se en løber ad gangen med mindre man betaler for et abonnement.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Tid: 21.03.2018 10:10
@Chris: Jeg har ikke haft flere gps filer som jeg har kunnet koble til løb. Men jeg skal teste det i weekenden(hvis de ikke automatisk bliver lagt op) og så skal jeg give dig besked om, om det er reproducerbart.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Chris Terkelsen (TracTrac)Tid: 20.03.2018 12:08
Endnu en gang tak for tilbagemeldingerne vedrørende O-Track.

@Finn A: Tak for informationen. Vi har nu ændret importen af KMZ-filen således, at vi også læser information om klasse, således at denne fremover vil blive sammen med navn på bane.

@Klasseløber: I O-track er der et oversigtskort over alle aktuelle aktiviteter i appen, og du kan således her søge frem til en aktivitet via kort. Det er pt ikke tilgængeligt via web-versionen, men vi vil skrive det på listen over udviklingsønsker for fremtiden.

@Søren:

Vedr fejlmeddelelse når man ikke er logget ind; God pointe; det retter vi.

'Mine løb og baner' er i udgangspunkt tænkt til kun at give adgang til dine egne spor. Hvis du ønsker at sammenligne, er tanken som udgangspunkt, at du skal gå via Løb og træninger. Jeg kan se din pointe, og vi vil overveje, om vi skal ændre det.

Hvad angår problemet med, at du bliver logget ud; er det reproducérbart dvs sker det altid når du går frem på denne måde, eller skete det kun denne ene gang?
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Finn ATid: 19.03.2018 17:24
Det er ikke helt samme fil, desværre, men begge sites modtager information om klassers knytning til baner.
Til o-track importerer man een fil, i KMZ-format, eksporteret direkte fra Condes. Til Livelox kræves flere filer.

Finn
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: KlasseløberTid: 18.03.2018 15:19
Bliver samme fil ikke sendt både til O-Track og til Livelox?

Hvis ja, hvorfor kan O-Track så ikke vise klasser? Livelox kan.
Hvis nej, så måske derfor, man kun kan se baner og ikke klasser fra Nordjysk.

NB! KÆMPE fordel pt. i Livelox er det nye kort, hvor man kan søge efter løb via altså kort.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Finn ATid: 18.03.2018 12:01
Blot en hurtig afklaring: KMZ-filen indeholder information om klaserne og deres kobling til baner -- forudsat naturligvis, at banelæggeren har lagt klasserne ind i Condes-filen.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Søren BobachTid: 15.03.2018 13:54
@Chris: Hej Chris.

Jeg har lige lagt mit løb fra Nordjysk 2-dages op i O-track og har et par kommentarer i forbindelse med det.
Som det første glemte jeg at logge ind inden jeg forsøgte at uploade. Det gav en fejlmeddelelse, der ikke gav en indikation om, hvad problemet var. Så jeg vil foreslå jer at lave en passende fejlbesked, så man ved at fejlen er opstået fordi man har glemt at logge ind.

Når man så har uploaded sit løb og man kommer til siden med ens egne løb, så er der 2 ting, som jeg synes kunne forbedres. Den første ting er, hvis man klikker på 2D-RERUN, så er det kun ens eget track der er med. Ofte er man jo interesseret i at sammenligne med de andre. Det leder så frem til det andet problem. For så trykker man jo på knappen "Løb og Træninger". Når jeg gør det efter at have uploaded et nyt track bliver jeg logget ud. Så fik fejl da jeg ville uploade mellemdistancen.
Men jeg kan se at jeg ikke bliver logget ud, hvis jeg logger ind på siden, går ind under "Mine Løb og Baner" og derefter trykker på "Løb og Træninger".

Dette er nogle observationer fra mit første besøg på siden.
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Chris TerkelsenTid: 12.03.2018 15:07
Mange tak for interessen og tilbagemeldingerne vedrørende O-track.

@Tørtræning: Banerne oprettes direkte i O-track på grundlag af KMZ-fil eksporteret fra Condes. Jeg er ikke klar over, om denne kan defineres til at eksportere per klasse (i stedet for per bane). Jeg har kontaktet Finn fra Condes for at få klarlagt mulighederne.

@forvirret o-track bruger: Nej, du gør ikke noget forkert, men vi har konstateret, at nogen browsere i blandt viser sort skærm i stedet for kortet. Vi arbejder på at finde årsagen til dette. Indtil da kan du prøve at rense din cache, reloade din browser eller prøve en anden browser.

Alternativt kan du se baner og vejvalg via Android-appen.

@Livelox bruger
Som du har skrevet understøtter O-track pt ikke upload af fx .TPX eller .FIT-filer. Send gerne den GPX-fil, som du har problemer med til o-track-snabelA-tractrac.com, så skal vi forsøge at se, hvad problemet er. Brugere af GPS-ure med andre formater end GPX har i øvrigt har aktuelt 2 måder at uploade deres tracks på:
1. Man kan forbinde sin GPS-ur-konto (fx Garmin Connect) med Strava, hvorefter tracks kan hentes direkte fra Strava i O-track-appen
2. Man kan eksportere sit track som GPX fra sin GPS-ur-konto (fx Garmin Connect)


I øvrigt vil vi også være meget taknemmelige for feedback vedrørende anvendelsen af O-track ved Nordjysk 2-dages via et kort spørgeskema vi har lavet: https://goo.gl/forms/GV0NQInFDLe4fnXi1
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: Livelox brugerTid: 12.03.2018 09:59
Jeg oplever også problemer med o-track vedrørende uploading af mit track. O-track tager kun imod .GPX filer, hvilket mit gps-ur (fra 2017) ikke genererer. Selvom jeg prøver at konvertere .FIT filen til en .GPX fil, får jeg stadig fejl. Dette problem oplever jeg ikke ved Livelox!
Emne: Re: Livelox vs O-track
Navn: forvirret o-track brugerTid: 12.03.2018 09:04
Jeg kan slet ikke få lov til at se banerne. Når jeg trykker "vis", får jeg en sortskærm, hvor løbernes tracks farer rundt. Gør jeg noget forkert?
Emne: Livelox vs O-track
Navn: TørtræningTid: 11.03.2018 19:51
Vedr. Nordjysk
Livelox: Kan vælge, hvilken klasse jeg ønsker at se
O-track: Kan vælge, hvilken bane jeg ønsker at se
Er det opsætningen i O-track, der er uheldig (svært at finde den klasse, man ønsker at se) eller er det bare sådan det er?

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)