Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
@Chris: Hej Chris.

Jeg har lige lagt mit løb fra Nordjysk 2-dages op i O-track og har et par kommentarer i forbindelse med det.
Som det første glemte jeg at logge ind inden jeg forsøgte at uploade. Det gav en fejlmeddelelse, der ikke gav en indikation om, hvad problemet var. Så jeg vil foreslå jer at lave en passende fejlbesked, så man ved at fejlen er opstået fordi man har glemt at logge ind.

Når man så har uploaded sit løb og man kommer til siden med ens egne løb, så er der 2 ting, som jeg synes kunne forbedres. Den første ting er, hvis man klikker på 2D-RERUN, så er det kun ens eget track der er med. Ofte er man jo interesseret i at sammenligne med de andre. Det leder så frem til det andet problem. For så trykker man jo på knappen "Løb og Træninger". Når jeg gør det efter at have uploaded et nyt track bliver jeg logget ud. Så fik fejl da jeg ville uploade mellemdistancen.
Men jeg kan se at jeg ikke bliver logget ud, hvis jeg logger ind på siden, går ind under "Mine Løb og Baner" og derefter trykker på "Løb og Træninger".

Dette er nogle observationer fra mit første besøg på siden.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: giqinnigit

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.