Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 < ! >
 Indlæg 41 til 60, i omvendt kronologisk rækkefølge:
Emne: Re: HB-referatSe alle indlæg for dette emne
Navn: Medlem af DOFTid: 19.10.2020 10:51
Håbløs dit og dat: Så må I oralker jo komme ind i kampen og tage pladserne i HB, hvis de er så håbløse som i siger. Men så kræver det selvfølgelig i tager ansvar i stedet for bare at sidde i sofaen og finde ting i mener burde gøres bedre eller anderledes, hvilket jeg tvivler på i gider.
Emne: Re: HB-referatSe alle indlæg for dette emne
Navn: Håbløs fremtidTid: 17.10.2020 15:56
Så er det jo godt at HB mødet var før direktøren fratrådte. Forrige indlæg skriver at vi skal have nyt af det hele, det er svært at forestille sig at den nuværende HB er i stand til at skabe noget nyt.
Emne: Re: HB-referatSe alle indlæg for dette emne
Navn: Håbløs ledelseTid: 17.10.2020 12:44
Du kan vente længe, ham der skriver referaterne fratrådte pr. 30/9, så hvis du vil have et referat kræver det en indsats fra HB medlemmerne, og deres præstationer det seneste år har jo ikke imponeret nogen
Emne: Indbydelse til NightChamp på nettetSe alle indlæg for dette emne
Navn: HDTid: 15.10.2020 16:29
Til dig der elsker natløb - og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket

Igen i år har du nu - og på trods af Corona-situationen - mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område mellem Horsens, Silkeborg og Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’20 og 3 i februar ’21 afvikles - sædvanen tro og for 17. sæson i træk - natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene.
Og da starten er allerede mellem klokken 18.15 og 19.15, kan man være hjemme igen i varmen efter løbet, inden det bliver alt for sent!

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg Storskov, Tranbjerg Skov, Skjoldhøj Skov samt Moesgaard Skov ved Giber Å, og i februar fortsættes i Linå Vesterskov og Rathlousdal Skov ved Odder, inden det hele rundes på Sletten.
Ved flere af etaperne har du mulighed for at komme ud at løbe i skove, der aldrig eller sjældent har været anvendt til orienteringsløb. Det drejer sig om Tranbjerg Skov (kun tidligere anvendt til et Corona-træningsløb), Skjoldhøj Skov (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb), Linå Vesterskov (aldrig anvendt til NightChamp) samt Rathlousdal (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb).
Ved prologen i Marselisborg plejer der at være mulighed for omklædning og bad inden døre i Silistria, men takket være situationen med Covid-19 droppes dette i år. I skrivende stund arbejdes der på noget ”Take-away”-mad efter løbet.

Du vil virkelig kunne give den gas i skoven og give dine konkurrenter baghjul, hvis du er til skarp konkurrence, eller du kan tage det mere afslappet, eventuelt i samløb med andre eller med skygge, hvis du ikke er så sikker i mørket. Natløb giver dig god orienteringserfaring, som du også kan bruge i dagslys, og du kan ved NightChamp vælge mellem 8 baner af forskellig længde og sværhedsgrad. Så der er helt sikkert noget til dig, og noget der passer til dit niveau.

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!
Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion.
Endvidere deltager du i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. til et ophold på Landal GreenParks. Du får således et lod i lodtrækningen i hver etape, hvor du starter.

Efter sidste afdeling af NightChamp i februar byder vi på en afslutning på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole med kaffe og brød, og her uddeles også de 19 klassepræmier.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

Se mere her: www.nightchamp.dk

Indbydelsen finder du her: http://nightchamp.dk/NC2021/Indbydelse.pdf

Emne: HB-referatSe alle indlæg for dette emne
Navn: VenterTid: 15.10.2020 13:32
3 uger siden seneste hovedbestyrelsesmøde og endnu intet referat. Det kunne ellers være rart for omverdenen at høre, hvordan det går med at finde ny formand, ny direktør, ny sportschef, ny strategi, ny økonomi - nyt af det hele
Emne: SVT: SM Sprint i weekendenSe alle indlæg for dette emne
Navn: TCTid: 09.10.2020 12:47
https://www.svtplay.se/orientering-sm?fbclid=IwAR3FfG2DCtn5w_5yjoFOuh_W25qge4g_bvuyno92jqzOJzT4VPOJEL2z9v4
Emne: Kulturministeren udtaler:Se alle indlæg for dette emne
Navn: tja.....Tid: 08.10.2020 13:51
Kulturministeren udtaler:

De her fortællinger om meget krænkende adfærd fra folk, der har ansvar over for unge mennesker, har virkelig gjort indtryk på mig. Især når atleter har oplevet, at deres henvendelser om krænkelser ikke er blevet taget seriøst. Det er jeg simpelthen nødt til at reagere på. Det hører ikke nogen steder hjemme. Når vi støtter noget med skattekroner, skal vi også holde samfundsværdierne højt, siger kulturministeren til DR Sporten.

- Det er derfor vi laver den her lovændring, hvor Team Danmark skal oprette en ny uafhængig funktion, som skal sikre, at atleterne trygt kan henvende sig om krænkelsessager og opleve, at de bliver taget seriøst.
Emne: Re: DM NatSe alle indlæg for dette emne
Navn: GaTid: 01.10.2020 20:50
Tak til Kolding OK. Glæder mig.
Hilsen Grethe
Emne: DM NatSe alle indlæg for dette emne
Navn: TNTid: 01.10.2020 13:04
Kolding OK arrangerer DM nat i 2020

https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/8085-kolding-ok-overtager-dm-nat-og-dm-stafet-lever-i-hillerod

Super flot at det har været muligt at overtage et DM arrangement med kort varsel.
Emne: Re: Så skete det der skulle skeSe alle indlæg for dette emne
Navn: Hvor er DOF?Tid: 30.09.2020 22:43
Ja, det var kun rimeligt. DOF må ud af busken, Agnes skal have den velfortjente anerkendelse som dansk mester. Alt andet er DM og titlen uværdigt.
Det kan undre at ikke også Marius Ødum diskes, han har jo gjort det samme.
Emne: Så skete det der skulle skeSe alle indlæg for dette emne
Navn: qTid: 30.09.2020 21:02
Kunne I da godt lige have fortalt? Gik ind for lige at se resultatlisten fra DM lang for at se noget andet. Og vupti, i dag, ser at man har disket 3 løbere. Sjovt at der ikke står noget på DOF’s hjemmeside og sjovt at gruppen her ikke har bemærket det. Eller måske vil man ikke bemærke det? Synes bestemt det er den rigtigt afgørelse. Sjovt at det skulle tage lang tid.
Emne: Re: Tilmeldingen til DM Stafet 2020 7. november er åbnet Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 23.09.2020 20:54
Hvis forsamlingsforbud hedder 50 personer, har vi bare plads til 35 hold i hver klasse til DM Stafet. De 25 bedste fra DM 2019 HD17-44 har fortrinsret (hvis de tilmelder sig). Pan har således booket sig ind til mindst 3 herrehold og flere klubber har plads til mindst 2 damehold. 5 wild cards vil hvis vi når max blive uddelt af landstræner Jeppe Ruud og resten af pladserne vil tildeles efter tilmelding. Vi håber på plads til flere, og vil her såvel som på løbets hjemside løbende holde jer orienteret, og der kommer vist også en nyhed på forbundets side.
Vi ville gernehave tilbudt mesterskab på flere baner, men det er fysisk umuligt så længe vi skal passe på hinanden under pandemien. Des mere er der at glæde sig til i 2021 hvor vi alle håber vi sammen igen kan løbe stafet
Stævnelederen
Emne: FairplaySe alle indlæg for dette emne
Navn: ppTid: 23.09.2020 16:58
Var der noget vi kunne lære noget af i vores sport? Spansk triatlet venter på målstregen.

https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/utrolig-gestus-gaar-verden-rundt/8298947
Emne: Tilmeldingen til DM Stafet 2020 7. november er åbnetSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 23.09.2020 08:42
Du kan nu se indbydelsen til DM Stafet i D21 og H21 på http://www.fiforientering.dk/Joomla3/index.php/dm-stafet-2020. Tilmeldingen er også åbnet på O-service og vær opmærksom på, at der vil være deltagerbegrænsning, som er bestemt af de til enhver tid gældende regler forsamlingsbegrænsninger.
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: DOFTid: 22.09.2020 21:20
Af hensyn til sjællændere og alle andres planlægning - der arbejdes på et DM Nat samme dato - 30. oktober - et andet sted i det midtjyske. Regn med at det bliver til noget.
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: KKHTid: 22.09.2020 07:10
Blev dm nat ikke aflyst i marts i år pga COVID-19 og så var der nogen som håbede at de kunne få enderne til at mødes og lave et nat DM i november.
Det er så ikke lykkedes. Forsøget bør dog respekteres i disse tider.
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: mfgTid: 21.09.2020 14:26
@Læs nu det reglement (...)> Hmm - mon ikke de faktisk HAVDE rigtig fint styr på skovtilladelsen 9-12 måneder før?
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: NatløberTid: 20.09.2020 20:33
Eller et NightChamp?
- Her bruges super skove, nyopdaterede kort, kanon baner
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: God natTid: 20.09.2020 18:58
Er det helt umuligt at opgradere et af de allerede planlagte natløb i Nordkredsen eller Østkredsen til DM Nat?
Emne: Re: DM nat aflyst :-(Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 20.09.2020 18:00
Svært at forstå at man må aflyse et DM mindre en 6 uger før løbet skal afholdes med begrundelsen at man ikke har styr på skovtilladelsen! Til et DM bør dette jo være på plads 12-9 måneder før løbsdato! Ikke for at hænge nogen ud, men nogen har altså ikke gjort sit arbejde godt nok og det skal O-DK så bøde for. Der kan selvfølgelig opstå noget uventet som gør at man må aflyse. MEN en misforståelse hører i min bog ikke til noget sådan. Trist

Reglementet siger følgende:
§ 3.4
Tilladelser
Ansvaret, for at alle nødvendige tilladelser foreligger, påhviler den arrangerende klub.

§7.3
Stævnekontrollanten
Stævnekontrollanten skal arbejde uafhængigt af stævneleder.
Stævnekontrollanten er forbundets og deltagernes garant og skal sikre, at stævnet bliver planlagt og afviklet i overensstemmelse med den skriftlige skovtilladelse, dette regle- ment og eventuelle dispensationer samt indgåede aftaler.

Det er på høje tid at såvel løbere som arrangører og kontrollanter sætter sig ind i vores ubemærkede reglementet til glæde for sig selv og O-DK. Bare en opfordring
 Næste 20 indlæg · Forrige 20 indlæg

 Skriv et indlæg