Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Tilmeldingen til DM Stafet 2020 7. november er åbnet' (2 indlæg)
Emne: Re: Tilmeldingen til DM Stafet 2020 7. november er åbnet
Navn: Tid: 23.09.2020 20:54
Hvis forsamlingsforbud hedder 50 personer, har vi bare plads til 35 hold i hver klasse til DM Stafet. De 25 bedste fra DM 2019 HD17-44 har fortrinsret (hvis de tilmelder sig). Pan har således booket sig ind til mindst 3 herrehold og flere klubber har plads til mindst 2 damehold. 5 wild cards vil hvis vi når max blive uddelt af landstræner Jeppe Ruud og resten af pladserne vil tildeles efter tilmelding. Vi håber på plads til flere, og vil her såvel som på løbets hjemside løbende holde jer orienteret, og der kommer vist også en nyhed på forbundets side.
Vi ville gernehave tilbudt mesterskab på flere baner, men det er fysisk umuligt så længe vi skal passe på hinanden under pandemien. Des mere er der at glæde sig til i 2021 hvor vi alle håber vi sammen igen kan løbe stafet
Stævnelederen
Emne: Tilmeldingen til DM Stafet 2020 7. november er åbnet
Navn: Tid: 23.09.2020 08:42
Du kan nu se indbydelsen til DM Stafet i D21 og H21 på http://www.fiforientering.dk/Joomla3/index.php/dm-stafet-2020. Tilmeldingen er også åbnet på O-service og vær opmærksom på, at der vil være deltagerbegrænsning, som er bestemt af de til enhver tid gældende regler forsamlingsbegrænsninger.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)