Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Avikling af stævner' (2 indlæg)
Emne: Re: Avikling af stævner
Navn: Tid: 31.03.2021 07:48
Tak Erik. Det primære i mit indlæg var, at der godt må være gengangere blandt de 50 personer, så man ikke behøver at have nye officials til hver gruppe af 50 personer.
Emne: Avikling af stævner
Navn: Tid: 29.03.2021 20:27
I følge Kulturministeriets retningslinjer (side 6) fremgår det, at (citat)

"Derudover er det muligt at afholde et stævne mv. med flere end 50 deltagere, hvis arrangementet afholdes med en betydelig geografisk spredning mellem deltagerne, der i praksis betyder, at deltagerne ikke befinder sig på samme sted samtidig. Det vil f.eks. kunne omfatte kapsejladser og lignende større arrangementer på havet, hvor deltagerne sejler i mindre grupper med i almindelighed betydelig afstand mellem bådene. Det vil endvidere som udgangspunkt omfatte golfturneringer, orienteringsløb og lignende arrangementer med stor geografisk spredning mellem de enkelte deltagere eller mellem de enkelte grupper af deltagere. Der må under alle omstændigheder maksimalt deltage 500 personer samtidig i det samlede arrangement."

Som Anker ganske rigtigt anfører, gælder det, at der ikke på noget sted på samme tid må forsamles flere end 50 personer. Den risiko er nok ikke særlig stor, heller ikke ved DM Ultralang, så længe man følger DOF's retningslinjer for stævner.

DOF's retningslinjer for stævner: https://do-f.dk/images/Forbundet/Dokumenter/Corona_retningslinjer_2020_10.pdf

Kulturministeriets retningslinjer: https://kum.dk/fileadmin/_kum/3_Temaer_og_kampagner/Covid-19/Retningslinjer_for_genaabning/marts_april/Retningslinjer_for_udendoers_idraets-_og_foreningsliv_22._marts.pdf

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)