Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 7 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Formandskandidat' (7 indlæg)
Emne: Re: Formandskandidat
Navn: Tid: 14.02.2021 11:10
Det er jo relevant at vurdere, om jeg er den rette formand, så tak fordi det bringes op. Det kan nemt blive lidt floskelagtigt i svaret, men det må I bære over med.

Jeg har ikke nogen vision for dansk orientering. Hvis jeg skulle have en, så ville det være noget i retning af: "At få flest mulige til at opleve glæden ved kombinationer af naturoplevelser, motion og kort". Men jeg er faktisk sikker på der ligger lige så mange relevante visioner hos de aktive folk i sporten, som vi skal lytte til.

For mig er det ikke vigtigt om det består i at møde op til en ugentlig træning og gå en tur med kortet eller om det handler om 12 timers ugentlig træning for at blive verdensmester.

Omkring bredde og elite, så er de hinandens forudsætninger og det vil naturligvis kræve prioriteringer, men begge dele skal understøttes. Jeg ser en kæmpe succes i at have skoleorientering, store stævner med alle niveauer og aldre repræsenteret og en sport der på helt unik vis skaber grundlaget for både fysik og mental sundhed igennem motionen og det sociale. Samtidig er det fantastisk, at eliteløberne lykkes med at skabe gode resultater og på den måde medvirker til at udvikle sporten.

Så tilbage til mig som kandidat. Mine kompetencer ligger indenfor ledelse og organisatorisk udvikling. De seneste år med øget erfaring som (halv)professionel bestyrelsesmedlem og -formand i nogle demokratiske organisationer. Så opgaven er for mig personligt ikke at formulere fremtiden, men at bidrage med ledelse til at samle de mange gode kræfter og ideer der er, så vi sammen udvikler os.

Det er aldrig sådan, at man er enige alle sammen i en organisation som vores. Min rettesnor er derfor når centrale spørgsmål rejses: "Hvad vil de 70 % af de mest engagerede sige her". Altså skal vi søge at have generel god opbakning i forbundet til de vigtige valg og ikke gå efter det jeg eller nogen anden enkeltperson ønsker.

At skabe en opbakning, kræver at hovedbestyrelsen lytter og er åben omkring idéer, muligheder og konsekvenser. På den baggrund træffes de store beslutninger og for mig skal de altid have god opbakning i et repræsentantskab. Det kan godt blive mindre nytænkende, innovativt og banebrydende, men jeg tror på at et demokratisk forbund udvikler sig i takt med medlemmerne. Vil vi så noget banebrydende, må vi få repræsentantskabet med. Det er ofte også muligt, men nogen gange tager det lidt tid.

Til sidst skal vi også huske, at en del af forbundets økonomi jo også er holdt op på aftaler, som vi skal opfylde. Det er også vigtigt. Men der skal nu stadig være opbakning hos medlemmerne til de aftaler vi indgår.

Så jeg beklager. Det bliver ikke mig der kommer farende med en plan for dansk orientering de næste 10 år. Hvis I ønsker sådan en formandskandidat må I finde en og stille op. Jeg lover at være med til at lede en god udvikling - for udvikling tror jeg på og det skal vi nok få, hvis medlemmerne vil være med.

Emne: Re: Formandskandidat
Navn: LænestolsvælgerTid: 13.02.2021 10:44
cms >> Forventer du at alle vil det samme sted hen? Det syntes jeg ikke DOFs historie tyder nævneværdigt på, og derfor er det netop relevant at vide hvilke tanker en formandskandidat gør sig om fremtiden. Med det in mente, så er det naturligvis relevant at vurdere om kandidaten besidder evnerne til at gennemføre det og skabe samling om sin vision.

Du prøver selv at placere dig på en højere moralsk hest og tale ned til "sofavælger", men er du selv bedre? Hvem er cms? I hvilken retning mener du at DOF skal gå? Jeg beklager, men jeg kan ikke se det af dine indlæg.

P.S. I øvrigt mener jeg at Poul besidder de kompetencer en formand bør have, og at hans kandidatur er et klart løft.
Emne: Re: Formandskandidat
Navn: cmsTid: 12.02.2021 10:52
Sofavælger>>

Spørgsmålet er ikke hvor en formandskandidat have os hen, men om pågældende har evner, tid og lyst til at fører os hen, hvor vi allesammen gerne vil hen.

Så hvis du har nogle bud på, hvor DU gerne have os hen, så kan Poul, andre formandskandidater og vi andre svarer om han/de/vi er enige eller ikke enige.

At sidde i sofaen og forlange, at andre bare skal lave arbejdet er for tyndt!
Emne: Re: Formandskandidat
Navn: SofavælgerTid: 11.02.2021 22:37
Hej Poul,

Hvem er du, og hvad vil du bruge din energi på i DOF hvis du bliver formand?
Det er ikke nok at den nuværende hovedbestyrelse synes du er en fin fyr,
hvilket de dog sikkert har ret i.

Hvor ser du DOF i dag? Hvor ser du DOF om 5 år? Hvad vil være dine største prioriteter? Eliten? Bredden? Talentudvikling? Rekruttering? Klubberne? International hæder og ære? Endnu en omstrukturering af organisationen?


Emne: Re: Formandskandidat
Navn: Tid: 09.02.2021 17:44
Tak for de pæne ord i de to opslag. Jeg vil forsøge at leve op til den tillid hvis jeg bliver valgt. Jeg tror at vi i fælleskab i hovedbestyrelsen kan skabe en god udvikling.

Hilsen Poul
Emne: Re: Formandskandidat
Navn: Godt valg HBTid: 08.02.2021 16:19
Yes!
Poul er en fantastisk kandidat. En samler der forstår de udfordringer forbundet og sporten har. Er sikker på at han vil blive en formand der holder i mange år.

Emne: Formandskandidat
Navn: Tid: 04.02.2021 08:46
Det er nok ikke forbigået nogens opmærksomhed, at jeg mildest talt har været kritisk i forhold til DOFs ledelse.
Men når man kritiserer, skal man også være klar til at rose.
Direktøransættelsen og formandskandidaten er klare skridt i retning af et transparent og mere åbent DOF, som vi har kendt det tidligere.

Jeg glæder mig allerede!

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)