Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 11 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Manglende information' (11 indlæg)
Emne: Information
Navn: Per EgTid: 20.01.2020 13:43
Tak cms for dine fornuftige bidrag - desværre har ikke alle den tålmodighed og forståelse.
For god ordens skyld til "venter i spænding" og andre anonyme - den information cms henviser til, ligger under DOF-nyheder fra d. 20/12 - lidt skjult blandt julekalender-indslag. Og husk så at de "politikere" I omtaler, er alle nogen I selv har valgt - og alle har haft, og har, muligheden for selv at stille op og bidrage, fremfor bare at kritisere herinde.
Emne: Re: Manglende information
Navn: Venter i spændingTid: 20.01.2020 10:56
Helle, med den nuværende politiske ledelse af DOF, så vil din “der kommer en god løsning i morgen”, stadig fremstå som en mere troværdig løsning end det DOFs politikere kan præstere.
Emne: Re: Manglende information
Navn: HelleTid: 20.01.2020 10:38
https://www.berlingske.dk/politik/der-kommer-en-god-loesning-i-morgen
Emne: Re: Manglende information
Navn: EkstraBladetTid: 18.01.2020 16:16
Godt vi ikke er håndbold, fodbold, svømmeforbund .. så havde den ikke gået med ingenting, stilhed og venten..
Emne: Re: Manglende information
Navn: cmsTid: 17.01.2020 11:31
Forbundet har allerede meldt, hvordan man vil håndterer forberedelserne fremtil VM.

Det er handler ikke om at finde en hurtigt løsning, men at finde den rigtige langtidsholdbare løsning, der bedst muligt håndterer den talentmasse, der er til rådighed.

Og helt ærligt, hvis "Bange løber" m.fl ikke selvstændigt kan finde ud af følge de træningsplaner, som allerede er fastlagt for hver enkelt løber, uden er den en bestemt person holder dem i hånden, så hører de efter min mening slet ikke til på eliteplan.
Emne: Re: Manglende information
Navn: MuffeTid: 16.01.2020 22:51
Venter i spænding: DOF skal ikke lave en plan for fremtiden, som er afhængig af medaljer til VM og EM. Alle ved det i stor udstrækning afhænger af, om Maja løber. Hvis ikke, er det svært at få øje på medaljekandidaterne og dermed den store støtte fra TD. Derfor vil det være hovedløst, at lave en aftale der er afhængig af Maja i topform.
Emne: Re: Manglende information
Navn: Venter i spændingTid: 16.01.2020 20:51
CMS glemmer du at sommerens VM har endog stor betydning for den langsigtsholdbare løsning som du taler om. Uden resultater på samme niveau som tidligere, så er det svært at se økonomien til en langtidsholdbar løsning findes efter 2020. Medmindre at du selvfølgelig er villig til at betale markant mere til landsholdene end du gør idag?
Derfor, tik tak, klokken slår og slår. Vi venter stadig på løsningen, en løsning der skal være mere end ekstraordinær for at skabe forhåbning om mulige resultater til sommer. Det ekstraordinære er vanskeligt at forestille sig, når man har skilt sig af med den største kompetence gennem tiden. Hvem er det der skal udtænke en holdbar og kompetent plan, og hvilke viste kompetencer bygger den eller de personer det på?
Emne: Re: Manglende information
Navn: cmsTid: 16.01.2020 20:16
Som jeg skrevet tidligere er der tale om personalesager som man aldrig skal fremlægge offentligt - det gavner hverken ansatte eller arbejdsgiver.

Hvis det er korrekt, at landstræneren ønsker at trække sig, men forbundet intet har meldt ud, kunne det jo f.eks. være fordi man arbejder på en løsning, hvor landstræner alligevel kan vælge at blive.

Hvis det ender med der skal findes både ny sportschef og landstræner, så skal det jo nok overvejes om det fortsat skal være to personer, eller om det kan slås sammen til en stilling (den tidligere sportschef var udlånt 50% til DAF).

Det er ganske kompliceret, så giv nu de involverede parter fred og ro til at finde en langtidsholdbar løsning.
Emne: Re: Manglende information
Navn: Kan kom.Tid: 16.01.2020 20:01
Hvis man ikke har noget fornuftigt at sige, så er det bedre at tie. Det er strategien. Havde man noget fornuftigt, så var det kommet frem.
Emne: Re: Manglende information
Navn: Venter på GodotTid: 16.01.2020 17:25
Og tiden går stadig. Mens man lægger opslag på opslag om alt muligt andet på såvel DOFs hjemmeside som på Facebook. Ikke irrelevant, men ikke de informationer vi er mange, der venter på.
Emne: Manglende information
Navn: Tid: 13.01.2020 13:53
Jo længere tid, der går, før bestyrelsen melder ud, jo bedre tid får rygters bureau. Så ligesom Knud Madsen vil jeg opfordre formand/bestyrelse til at give en orientering om, hvad det sker med elitearbejdet.
Uanset hvad, så virker det drastisk at fyre sportschefen et halvt år før VM på hjemmebane.
Og ja, selvfølgelig er det en fyring.
med venlig og interesseret hilsen
Søren Bak
Aalborg OK

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)