Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 1 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'NightChamp - for 16. vinter i træk' (1 indlæg)
Emne: NightChamp - for 16. vinter i træk
Navn: HDTid: 29.10.2019 21:57
Til dig der elsker natløb - og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket

Igen i år har du nu en unik mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område mellem Horsens, Silkeborg og Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’19 og 3 i februar ’20 afvikles - sædvanen tro og for 16. sæson i træk - natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene. Der er fri start er mellem klokken 18.15 og 19.15.

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg, den sydlige del af Fløjstrup Skov, den nye/nyplantede Anebjerg Skov mellem Skanderborg og Stilling samt bakkerne i Silkeborg Vesterskov, og i februar fortsættes i et "hemmeligt, jomfrueligt terræn", inden det hele rundes af i 2 Horsensskove, nemlig Åbjergskoven, hvor Horsens Oks klubhus findes, samt på Sukkertoppen.
Ved prologen i Marselisborg er der mulighed for omklædning inden døre, og du kan her også bestille mad til efter løbet. Det samme gælder ved den næstsidste etape 20. februar ’20, hvor det er Horsens OK, der lægger klubhus til og samtidig tilbyder tilkøb af mad efter løbet.
Denne etape er i øvrigt en slags jubilæum, idet det er NightChamp-løb nr. 100. Derfor udbydes løbet til samme priser som ved starten i 2005: 20 kr. for seniorer, mens der er gratis deltagelse for ungdommer.
I øvrigt foregår alle øvrige etaper med omklædning i Vorherres frie natur!

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!
Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion.
Og hvis du - set over alle 7 løb - løber med hurtigste kilometertid, vinder du et gavekort til et af Landal GreenParks resorts. Her er et gavekort på 1500 kr. til hurtigste løber på både drenge- og pigesiden!
Endelig kan du deltage i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. til Løberen i Aarhus, hvor du får et lod i lodtrækningen for start, du har.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)