Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 9 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Knock-out sprint' (9 indlæg)
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: mfgTid: 24.09.2018 12:24
Hep. Tusind tak for højst relevant indspil (inkl. belæring om nogle aspekter af sprint-o, jeg slet ikke er skarp på). ... Jeg synes vist nok stadig, at det er lidt interessant, at der kan komme dette track ud af situationen - fx synes jeg det ville have været pænt træls at have på direkte TV, ik' ?
(Men superfedt, at du kan aflive den tanke, at der IRL kunne være tale om en uhensigtsmæssig belønning af et bom ... om nogen ellers skulle have haft den :-)
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: TCTid: 24.09.2018 11:04
Hej Morten

Kyburz’ venstre vejvalg er det korteste og det efter min mening langt hurtigste.
Det er ca 319m mod 330m på højre. På højre har de endvidere en lille stejl trappe og to meget langsomme sving i nærheden af trappen.
Muren er et 2m højt plankeværk.

Det er godt løb af ham pønser stræk og flot han også når at se bedste vejvalg til post 14. Han tager også et par individuelle vejvalg tidligere, men de er nok lidt langsommere og han kommer ikke fri.

Det var spændende - og intenst - at teste og arrangere Knock-Out. Det er noget andet end klassisk i skoven, men er også en ung diciplin, der lige skal udvikles lidt mere. Løberne var konstruktive med god feedback og synes vildt godt om Assens som sprintby og det tekniske niveau på banerne. Mange fortalte de var i tvivl om deres taktik og ikke var selvstændige nok. Sikkert fordi de var fysisk pressede. I de jævne heat var folk mere flinke til at turde på egen hånd..
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: mfgTid: 24.09.2018 10:46
Ok - jep, jeg var der ikke.
... Så blot løjerligt ud, at 1 person på et så supertæt løb pludselig løber 10 % hurtigere end resten af feltet - på et vejvalg, der lovligt gennemført er nogle m længere end de øvriges (og for mit ukvalificerede blik vanskeligere at løbe stærkt på). ... Sammenholdt med dette meget mærkelige track, der (bortset fra naturligvis generelt ikke at være helt præcist, når man blæser det op på et 1:4000 kort) åbenbart må blive gradvist tidsforskudt på de første 90 % af strækket på en eller anden måde, der så bliver reverseret på de sidste 10 %. Interessant at vide til en anden gang (hvor der måske er færre vagter etc. i området), hvis det kan forekomme.

Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: HopTid: 24.09.2018 09:54
Kyburz hoppede ikke over muren. Det er GPS'en, der er upræcis.
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: RRTid: 24.09.2018 09:32
Nogen der kan fortælle mig, hvordan men fjerner den skygge med vejvalget, der ligger når man kører replay på TracTrac?
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: Gammel gnaven mandTid: 24.09.2018 07:22
Jo, ud fra trackingen hopper han over muren. Det var et fedt "show", så skide være med resten.
Ses i skoven - når klubberne har ressourcer til at arrangere disse løb.
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: mfgTid: 23.09.2018 21:24
... Nogen der har føling med det må meget gerne forsøge, om de kan forklare mig, hvordan koncept "samlet start uden gaflinger" kan bringes til at give nogen som helst form for mening som orienterings-konkurrence ... især på længere sigt, hvor man må forvente, at nogen forsøger at specialisere sig i det - og bliver udtaget på baggrund af det.

Men i øvrigt: Ok, ikke verdens bedste GPS-track. Men ser det ikke meget overbevisende ud som om Kyburz "løb afventende i starten" ... og ventede på sin chance til at sætte feltet af ved at at hoppe over en forbudt mur???
Emne: Re: Knock-out sprint
Navn: Ung, lovende og gladTid: 23.09.2018 16:42
Gammel gnaven mand >> du skal være så velkommen ude i skoven med et kort i hånden og en god bane. Knock-out sprint er noget helt andet end det du elsker, og det ene udelukker ikke det andet. Fortsat god tur i skoven, og jeg booker en tur til Trekantområdet i 2020. Knock-out sprinten bliver et fantastisk show, med fokus på orientering, fuld fart og tætte afgørelser.
Emne: Knock-out sprint
Navn: Gnaven gammel mandTid: 22.09.2018 20:29
Med knock-put sprint som i dag flytter sporten sig længere og længere vær fra det orienteringsløb står for for mig. Er det virkelig den retning man ønsker at sporten skal i?

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)