Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til '21'erne i divisionsturneringen' (2 indlæg)
Emne: Re: 21'erne i divisionsturneringen
Navn: Tid: 18.09.2018 11:50
Banelængder på H1 omkring 13-14 kilometer er det samme som at udelukke mange forholdsvis nye løbere i H21. Efter et par år magter de måske den nuværende H1 på omkring 8-8,5 km svær orientering - men forslaget vil tvinge dem til at løbe mellemsvær i alle divisionsmatcher til evig tid.
Det fungerer fint nu med banelængden i H1, hvor både eliteløbere og folk, der som voksenbegyndere har arbejdet sig op til svære baner, kan være med.
Det giver også god mening med de 8-8,5 km for H20 og H35, ligesom mange klubber kan sætte ældre løbere ind, hvis de mangler H21. Det sidste vil ikke ske med længder på 13-14 km.
Forslaget til nye regler for divisionsturneringen er på mange punkter en favorisering af de seks-otte store klubber i landet. Men en vindertid på 95 minutter på H1 tager nok prisen som det mest absurde.
Grundlæggende er der ingen gode argumenter for de absurde længder i H1. Synes eliteløberene, at de nuværende er for korte, så må de tage det som god træning de to-tre gange om året.
Emne: 21'erne i divisionsturneringen
Navn: VoksenløberTid: 17.09.2018 18:10
Der er en anden ting jeg studsede over i ændringsforslaget til divisionsmatchen: Banelængderne i D/H21 bliver nu som til en langdistance dog med *mulighed for* (ikke krav om) at reducere med op til 25%. Tager vi DM lang 2016 i Grib Skov som eksempel løb H21 18.8 km, D21 12.5 km. Med 25% reduktion bliver det henholdsvis ca. 14 og godt 9 km, plus/minus 50% længere end der løbes p.t.
Nogen der kender tankerne om dette? Læser jeg forslaget helt forkert? I vores klub har vi mange motionistløbere i 21'er segmentet, en hel del af dem vil ikke være glade for en 50% forlængelse.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)