Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 1 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'hd43 ' (1 indlæg)
Emne: hd43
Navn: Spørgejørgen2Tid: 11.09.2018 23:41
Før dm-stafet undrede jeg mig over hvorfor d14 ikke har sin egen klasse, men er tvunget til at løbe med drengene i hd43. Nu er resultatlisten så kommet og den taler sit eget tydelige sprog. Der er i hd43 uddelt 9 medaljer, hvoraf 9 er uddelt til en dreng og 0 til en pige. Og på ingen af de tre ture er der en pige blandt de 6 hurtigste. Så hvorfor blive ved med at tvinge d14pigerne til at løbe med drengene, som helt klart løber meget hurtigere? Opret dog en h14 + en d14 og så behold hd43 som en opsamlingsklasse, hvor der kan jongleres friere. Det er altså både pinligt og dumt at vi bliver ved med at uddele medaljer til alle, der gennemfører, i nogle af de ældre klasser (d35, d45, d60) mens vi helt konsekvent sørger for, at ingen af d14pigerne, som altså er fremtiden, vinder noget som helst.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)