Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 < ! >
 Indlæg 21 til 40, i omvendt kronologisk rækkefølge:
Emne: Anonyme indlægSe alle indlæg for dette emne
Navn: LVJ ø(Lars Vedel Jørgensen)Tid: 28.06.2020 22:44
Jeg vil stærkt opfordre ejeren af dette forum til at ændre retningslinierne for dette forum, så man ens navn skal fremgå af alle indlæg.

Mange indlæg er så hadefulde at de skader vores fantastiske sport og ikke mindst de eliteløbere som de fleste af os gerne vil støttebedst muligt.

Stop dette inden vi får lavet uoprettelige skader.

Der er mange forskellige meninger om sagen med LL, ingen af dem er sikkert hverken helt rigtige eller helt forkerte.

Men lad os nu finde ud af at finde gode løsninger for fremtidens elitearbejde i stedet for at grave grøfterne dyrere.

Så drop anonyme indlæg og hd noget konstruktivt.

Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: FilosoffenTid: 28.06.2020 11:25
Det kan da godt være at LL har haft nogle uheldige episoder som Ida Bobach forklarer lidt om, og det kan da også godt være at LL skulle skiftes ud som sportschef på den baggrund.

MEN:
Hvorfor skulle han ikke have en chance for at forklare sig, eller i det mindste tage stilling til om han kunne eller ønskede at ændre på de nødvendige dele af sin ledelsesstil?

Hvis ovenstående havde været tilfældet kunne "vinderkulturen" på landsholdet måske godt have levet videre med Torbjørn Gasbjerg som den dygtige træner han er, og de løbere der trods alt må have haft respekt for LL metoder.

NU:
PGA DOF og TEAM DANMARKS tåbelige måde at håndtere sagen, hvor man måske "statuerer" et eksempel.......så er dansk eliteorientering formentligt skudt tilbage til "stenalderen".

Men det er måske også der Dansk Orientering hører til. Med morfar klubber hvor højdepunktet er en bajer efter træningsløbet. Hvor man endelig ikke må kritisere åbenlyse fejl til stævner (da det jo er frivillige der laver dem). Og hvor man endelig ikke bør stille krav, hverken til løbere eller arrangører.........

TANKESPIND:
Tænk lige engang tilbage på hvornår DANNMARK sidst har haft en "guldalder"....før LL rolle på det danske landshold. Der skal vi vist tilbage til GULD i NORGE for stafet-herrerne Carsten, Allan, Chris og Torben......og JA så er der Allans individuelle GULD på den lange distance......
Flotte præstationer BESTEMT men der var trods alt lang til mesterskaber hvor medaljemålsætningen var 2,3 eller 4.....og forventningen var mindst 1 af guld.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Vågn opTid: 28.06.2020 09:36
Så havde Carsten Lausten ret, da han forsøgte at råbe os op forleden.
Og han tog en for holdet, da han sent lod sig stille op som formandskandidat for at få ryddet op, lave ny HB struktur og indgå forlig med Lars Lindstrøm.

Efter avisartiklerne må selv de langsommeda været vågnet.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: DinoTid: 27.06.2020 16:47
Den nye Team Danmark formand på dr.dk.


»Vi skal altid gøre det rigtige, og jeg er tilfreds med, at Lone Hansen (Team Danmark-direktør, red.) beklager den uheldige formulering. Jeg har aftalt med hende, at formuleringen bliver rettet, for det skal naturligvis ske, når vi beklager,« understreger Lars Krarup.

Team Danmarks direktør er således blevet banket på plads - det sker efter Lars som ene mand har kæmpet i et halvt år... så vidt vides har han flere gange prøvet via dialog.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Også tidligere løberTid: 27.06.2020 13:39
Tidligere løber >> det var bestemt også mit indtryk at du referer til tiden før LL, og jeg prøvede også bare at underbygge dit budskab. Mit indtryk udefra har været at LL har haft høje forventninger og presset løberne, også mere end tidligere, men har haft fokus på løberne i processen. Jeg ville ønske det samme var tilfældet i 00’erne da jeg satsede.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tidligere løberTid: 27.06.2020 13:30
At bruge ‘ikke rene engle’ var egentlig for ikke at starte ny debat. Jeg ku selvfølgelig også have været ærlig og skrevet at jeg og andre nære landsholdsløbere har følt os stærkt krænkede og nedgjort ved at blive udskældt i samrum med andre løbere. Den slags er utilgiveligt. Jeg har følt, at vi blev skældt ud som uartige 5 årige. Det er virkelig krænkende at opleve som ungt menneske og har hos mig sat spor.
Så, her kom min ærlige version. Måske er det godt at få frem, når nu der skal være åbenhed i Lars’ sag
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tidligere løberTid: 27.06.2020 13:15
Det var jo egentlig også det, jeg prøvede at skrive. Jeg tror på, at Lars har haft løberen i fokus på et helt andet niveau end tidligere trænere. Det bliver meget ensidig kritik af Lars, som jeg gerne ville nuancere.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Også tidligere løberTid: 27.06.2020 13:05
Du skriver ikke, at ikke alle tidligere trænere har været rene engle, det er vidst dagens underdrivelse. Listen af dårlig dømmekraft hos trænere og ledere igennem tiden er lang. LL har været hård ja, men det tåler ikke sammenligning med tidligere tiders krænkelser.
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: FaktaTid: 27.06.2020 12:43
Hvem hentyder du til KK? Det er det eneste tidspunkt hvor en sportschef ikke har forlænget en landstræner...
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tidligere løberTid: 27.06.2020 12:28
Dino>> skyldes det mon en noget egenrådig sportschef 🤔
Emne: Re: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: DinoTid: 27.06.2020 12:18
Og jeg husker landstræner (eller to) der ikke blev forlænget fordi de var for bløde og ikke stillede krav...
Emne: Hele den trist sag omkring LLSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tidligere landsholdslæberTid: 27.06.2020 12:05
Nu læste jeg lige Idas udtalelser på dr.dk. Det er uheldigt, når trænere skælder ud og får løberne til at føle sig dårligt behandlet. Alle ofrer noget for at være med. For at kaste lys over sagen, så har det samme været tilfældet med andre trænere i DOF, hvor der ikke blev gjort noget som helst. Der har været episoder, hvor især en kvindetræner har skældt løbere ud i ‘offentlighed’ efter fejl ved store konkurrencer og lign. Den slags er nedbrydende og gør ondt. Det er svært at tilgive, når man samtidig oplever, at træneren mest af alt agerer for egen vindings skyld. Her vil jeg vove at påstå, at LL altid har haft løberen i fokus og ønsket deres bedste. Forsøgt at skabe de bedste rammer. Og ja, det gør ondt at opleve nederlag og blive fravalgt, men at blive udstillet i offentlighed er utilgiveligt. Jeg kender ikke LLs episoder, men vil gerne understrege, at ikke alle tidligere trænere har været rene engle...
Emne: Forsvind for Forbundets skyldSe alle indlæg for dette emne
Navn: viggojTid: 27.06.2020 11:03
Nok er nok -Handling.
Ingen af disse ord har hjulpet på at få jer til at forlade scenen i stilhed. Ingen er i tvivl om, hvem jeg mener, så ingen navne.
I har formået på kort tid, at lægge Elitearbejdet i grus. Forbundet lider og er splittet som aldrig før.
FORSVIND inden I gør mere skade.
DOF´s økonomiske situation er miserabel. Giv ikke kun Coronaen skylden.
Sportschefens afskedigelse har været dyr(600000-800000) inkl. sagsomkostningerne, og er ikke afsluttet. Endelig må der påregnes et væsentligt mindre beløb fra Team DK – måske en halvering, og manglende fondstildelinger til Elitearbejdet.forsvinder.
Formanden og Elitechefen har en PLAN???
Løberne har I glemt. Efterhånden overlades forberedelsen til internationale løb til den enkelte løber grundet manglende midler.
Manden(LL), der over 15 år opbyggede et unikt Elitemiljø med mange medaljetagere, blev fyret med hjælp fra cirkusklovnen og hans venner, som ikke ville yde det, som må forventes af en eliteudøver med Team DK støtte. De bristede ambitioner blev til hævntørst.
I skulle nøje læse, hvad Maja Alm skrev i en artikel om LL, men samtidigt også udtrykker sin store taknemmelighed til LL.
FORSVIND
Og hovedbestyrelsen bør gøre Dem selskab. Magen til hovedløs eller manglende hoved i beslutningsøjeblikket skal man lede langt efter.
Emne: Re: HandlingSe alle indlæg for dette emne
Navn: En tredje hmmTid: 27.06.2020 11:00
Jeg læser ikke at nogen siger DOF er underlagt forvaltningsloven eller forvaltningsretslige principper, hvor fremgår det?

DOFs ledelse ved formanden og eliteudvalgsformanden overtræder funktionærloven og ansættelsesretlige principper i deres vendetta mod den tidligere sportschef, det er kommet ret tydeligt frem. Som et led i den proces, inddrager man TD og bruger herefter TD som undskyldning for nødvendigheden af egne handlinger.
I den proces misbruger DOFs ledelse løberudsagn og skaber et manipuleret billede af situationen i DOF, og diskuterer endda (muligvis ikke vidende) lovbrud med Team Danmark. Hvordan kan DOFs ledelse se sig selv i øjenene og på den måde medvirke til TDs lovbrud?

For at skære det ud i pap.
DOF bryder funktionærloven
TD bryder forvaltningsloven
Emne: Re: HandlingSe alle indlæg for dette emne
Navn: Møgsag men juraen er spændendeTid: 27.06.2020 10:28
Nu bliver der snakket om brud på forvaltningsretlige principper. Hvad er det i DOF’s opbygning/sammensætning, der gør det til en del af den offentlige forvaltning? Det forhold alene, at DOF modtager offentlige midler, gør det ikke til offentlig forvaltning,. Jeg vil gerne høre, hvis nogen ved, hvilke forhold det fører til, at DOF overhovedet er underlagt forvaltningsretlige regler.
Emne: Re: 2-dages bliver til 6-dagesSe alle indlæg for dette emne
Navn: ?Tid: 27.06.2020 08:31
Måske man skulle køre en gatorade ned inden start? 🌝🌝🥤🥤
Emne: Re: HandlingSe alle indlæg for dette emne
Navn: En tredje hmmTid: 27.06.2020 08:27
En anden hmm >> Du glemmer hvorfor de bliver. Der handler ikke om DOF, løberne på landsholdet eller forbundets medlemmer.

Formandens udtalelsers torsdag i JP udstiller det glasklart, det handler kun om formandens vendetta mod den tidligere sportschef, og i det forløb er han fløjtende ligeglad med løberne. Det er med Maja Alms ord fra samme artikel, klamt.
Formanden har kun en interesse, sig selv.

Eliteudvalgsformanden lader ikke formanden noget tilbage. Klavs Madsens udtalelser i JP onsdag udstiller med al tydelighed hvordan Eliteudvalgsformanden tilsidesætter alt og alle for at være vigtig. Formandens manglende visioner og egoistiske motiver kunne lige så vel være en beskrivelse af eliteudvalgsformanden. Det fremgår nu med al tydelighed.

Mange bringer den tidligere sportschef ind i denne diskussion, men han er ude og kommer ikke tilbage. DOF har brug for samling for at komme videre, hvordan skal en formand som halvdelen af repræsentantskabet ikke støttede og som sviner landsholdets løbere og mange andre, samt en eliteudvalgsformand der agerer helt på egen hånd og medvirker til lovovertrædelser, kunne dette? Vi kender alle svarer, det kan de ikke. De må ud.

Hvis hovedbestyrelsen bare er sit ansvar det mindste bevidst, så må den træde i karakter og indkalde til et ekstraordinært repræsentantsskabsmøde. Det kan kun gå for langsomt.
Emne: Re: 2-dages bliver til 6-dagesSe alle indlæg for dette emne
Navn: gladTid: 27.06.2020 08:25
Ja helt bestemt, du skal huske at tage godt med væske både inden og efter, at du løber

🤣

Emne: Re: 2-dages bliver til 6-dagesSe alle indlæg for dette emne
Navn: 2 varme dage i vestTid: 27.06.2020 08:23
Bliver en varm omgang. 🙈🙈🙈🙈
Emne: Re: HandlingSe alle indlæg for dette emne
Navn: En anden hmmTid: 27.06.2020 07:41
Inkompetence... håber da knold og tot (aka Walther og Helge) lige stopper op, kigger sig selv i øjnene og reflekterer over det her forløb. Derefter kunne de jo passende finde et andet forbund de kan ødelægge med deres taktiske planer og ufine metoder.
 Næste 20 indlæg · Forrige 20 indlæg

 Skriv et indlæg