Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
@GGS: Enig, det var et flot og gennemarbejdet stævne. Jeg er stor fan af enmands-farsta konceptet, og synes det virkede fint. Det logistiske besvær kan gøres mindre ved at bruge kortvend i stedet for kortskifte, som f.eks. Jættemilen gjorde i 2022.
Alligevel ville jeg nok have foretrukket enkeltstarten, for selvom banen og strækkene som sådan var fine nok, savnede jeg lidt 'ultra'-karakter. På min 16,2km/32p bane havde jeg kun et enkelt stræk over 1000 m, og 3 stræk over 800 m (O-track længder). Jeg ved godt det er mega svært at lave i DK, men sløjfer/farsta-gafling er altså også lidt af en modspiller på det punkt.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tppisusuke

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.