Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Startafgiften på Sukkertoppen er beregnet ud fra ekstra omkostninger til at være på på den mark hvor der skal være stævneplads. Det er omkostninger til leje af marken og krav om køreplader. Dertil kommer betaling på 10 kr. pr. løber til skovejeren.
Normalt tager vi 100 kr. i startafgift for voksne. Dvs. at der er 20. kr. pr. løber og med 250 løbere har vi 5.000 kr. til at dække ekstra omkostninger til stævnepladsen. Vi er nødt til at få dækket disse udgifter for at få vores stævne til at være rentabelt.
Vi håber at der vil komme mange til løb selvom det koster lidt mere end det plejer.
Vi vil i hvert fald gerne give jer en god oplevelse i forårsskoven,

Med venlig hilsen
Mads Mikkelsen
Horsens OK

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.