Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Altvarikkebedreigamledage>
Jeg håber ikke, at du lever af økonomisk rådgivning til andre mennesker ;-)

De gennemsnitlige priser for startafgifter følger den almindelige prisindex ude i samfundet, og der næppe belæg for at påstå, at omkostningerne til alle de ting, du nævner er blevet relativt dyrere med tiden.

Og at egen klub at skulle støtte ved helt eller delvist at betale startafgifterne til divisionsmatcher, flytter blot problemet til prisen på klubkontingentet, hvilket så igen vil medfører endnu flere udmeldelser fra klubberne.

Som alle de andre "fattige", kan jeg kun støtte, at både forbund og arrangørklubber, tænker over konsekvenserne af opskruede priser.

I supermarkedet vil de færreste accepterer overpriser på mælken bare fordi rugbrødet også er dyrt - snarere tværtimod!

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vohamlemof

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.