Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg ved skam godt hvilke udgifter der er til løb. Vi laver jo løb af og til i min klub og det giver et fint lille overskud hver gang med en lavere startafgift. Og om det er kiosken eller løbet der giver overskuddet er vel underordnet. Og vores SI udstyr er sikkert som i de fleste andre klubber, delvist/helt finansieret af fonde.
Klubben kunne sikkert godt give tilskud til startafgiften, men for at få økonomi til det, skal vi så nok selv øge startafgifterne til vores løb. Det er måske derfor startafgiften til løbet Horsens løbet er noget højere end når Herning laver løb? Fordi de skal have råd til at give tilskud til sine medlemmer?

Uanset om prisen er fair ud fra alle mulige synspunkter, er vi bare flere der synes den er for høj og derfor ikke kommer til løb i den prisklasse. Så kan man vælge at tage det synspunkt, at hvis man ikke vil betale, skal man bare blive væk. Men har vores sport råd til det? Så øges løbsafgiften til DOF, fordi der er færre deltagere til løb. Og man skal øge startafgifterne yderligere for at dække de faste omkostninger.

Min holdning er, at vi for alt i verden skal have så mange i skoven som muligt. Vores løb skal stort set bare balancere og så kan man styrke klubbens økonomi ved de "lette" arrangementer som motionsløb og trailløb, hvor der er væsentlig flere folk at få ud ved væsentlig mindre arbejde. Penge fra fornde og andre puljer. Men jeg ved ikke om min vej er den rigtige. Jeg ved bare, at jeg og flere af mine klubkammerater kommer til færre løb, hvis jeg skal betale 130 kr. for at deltage. Og måske går det også fint sådan.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.