Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
På fredag udløber tilmeldingen til årets KUM som arrangeres af Horsens OK og i den forbindelse vil jeg lige skrive en opfordring - særligt til juniorløberne - som endnu ikke har tilmeldt sig i større antal.
Langdistancen om lørdagen bliver en god mulighed for at teste sig selv her ved indgangen til et nyt træningsår. 17-18 og 19-20 løber samme bane for at man kan måle sig mod hinanden. H17-20 er 9,4km (55 min) og D17-20 er 6,7km (49 min) på 1:15.000, 5m ækv.. Skoven står flot og er barsk - jeg vil beskrive den som en kombi af Silkeborg og Schweitz (WOC 2012 Lang):
http://3drerun.worldofo.com/2d/?lidstr=20120719WOCLongM-Web
De bedste dele er skoven er udnyttet, mens de andre dele er valgt fra.
Så til juniorløberne: Kom ud i skoven og test jer selv på de første 55/49min af en langdistance og få en god start på træningsåret - og en god gennemkøring til DM Nat ugen efter.

Kristian Vad, Horsens OK - banelægger KUM 2021

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: rufdrkus

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.