Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Vi har desværre fået afslag fra DIF om at kunne betragte DM Stafet som eliteidræt på højeste niveau. Med dette afslag er vi underlagt de almindelige forsamlingsregler og så er det ikke længere muligt at gennemføre DM Stafet. Vi er kede af, at vi ikke kan give jer det både sikre og god orienterinsstævne som vi havde forberedt. Vi havde ikke taget i ed, at vi i orientering ikke ville blive betragtet som eliteidræt ved afvikling af vores mesterskaber, da vi har fri tilmelding til vores mesterskaber, et punkt vores eget forbund havde lagt stor vægt på ved forespørgslen. Vil du vide mere om forløbet, så skriv direkte til undertegnede.

God off season til jer alle og god start på vintertræningen - vi ses til orientering til foråret.

Bo Simonsen
Stævneleder

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: duffossuto

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.