Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Mol: Jeg ved godt, at man i vejledningerne skelner mellem træning og konkurrence, men for begge deles vedkommende er kriteriet i lovgivningen, at man ikke må "afholde eller deltage i indendørs og udendørs arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 10 personer til stede på samme sted samtidig".
Det er ikke defineret i lovgivningen, hvad der skal forstås ved "et arrangement" eller "på samme sted". Den fortolkning er overladt til politiet, og problemet for o-sporten er, at politiet fortolker "samme sted" særdeles bredt, når de mener, at start-, mål- og parkeringsmandskab indgår i den samme "forsamling" eller befinder sig "samme sted". I så fald må løbere, der befinder sig de samme steder eller bevæger sig mellem dem på et givet tidspunkt også tælle med, og så er det i praksis umuligt at arrangere et o-løb.
Det er selvfølgelig anderledes med coronaløbene, men hvis politiet definerer sådan et som et samlet arrangement, så er forbuddet overtrådt, hvis 12-14 løbere tilfældigvis møder hinanden omkring start/mål en lørdag formiddag. Risikoen er nok ikke så stor, men det er svært at sikre sig mod, at det kan ske.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vecussibbo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.