Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hvis politiet fortolker reglerne så snævert, så kan man i praksis ikke arrangere o-løb, for arrangøren kan jo aldrig sikrer, at to løbere fra hver sit "stævne" mødes på en post. End ikke de ellers smarte coronaløb med fri start over flere dage, for man kan stadig ikke sikre, at der ikke er mere end 10 løbere, der tager i skoven den samme dag, og at de ikke mødes på en af posterne, med mindre man på forhånd melder ud, hvilke 10 løbere der må løbe i hvilket tidsrum.
Så virker det meningsløst, at politiet på coronasmitte.dk selv fremhæver orienteringsløb som en aktivitet, hvor der i princippet kan deltage op til 500 personer, fordi der er stor geografisk spredning mellem løberne. Faktisk er o-løb dårligere stillet end hal- og banesport, for der kan man hele tiden se, hvor mange udøver der er, og sørge for, at de ikke har kontakt.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: cadmottoll

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.