Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det er korrekt, at Østjyllands Politi har henvendt sig i går vedr. afviklingen af NightChamp i november måned. Herunder kom de med krav til afvikling af starten - samt gjorde opmærksom på, at der kunne være problemer i mål. De poienterede, at man principielt skulle opfatte stævnet som delt i flere stævner - hver med 8 personer som deltagere (inkl. 2 personer som startpersonale = i alt 10 personer), og at vi skulle sikre, at personer fra de enkelte "stævner" ikke blev blandet - bla. før start, efter målgang eller ved at de mødtes ved poster i skoven. Vi skulle også være opmærksom på, at kø ved posterne i skoven ligeledes kunne være et problem. Der måtte heller ikke kunne dannes kø andre steder - f.eks. ved aflæsning af brikker i mål.

De beklagede samtidig, at situationen gjorde, at det var nødvendigt, at det skulle være så restriktivt.

Som et resultat af samtalen har jeg valgt, at NightChamp i november måned aflyses, fordi stævnet ikke kan afvikles inden for rimelig tid samt i overensstemmelse med ovenstående. Samtidig ville jeg have en skidt smag i munden, hvis en person bliver smittet som en følge af deltagelse i et eller flere af stævnerne.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: cifavofovp

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.