Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
H50+ >> du mener altså at det er okay at løbere der forbryder sig mod reglementet godkendes og efterfølgende oven i købet modtager DM medaljer?

Vi bryster os af at være en idræt med høj moral og fairplay, men det gælder åbenbart ikke overfor de løbere der overholdt reglerne og retteligt har fortjent deres medaljer?
Hvis de tanker du giver udtryk for er fremherskende i vores idræt, så har vi da et langt større problem end denne sag. Du udtrykker jo reelt at det er okay at overtræde reglementet - bare det ikke bliver opdaget.

Jeg ser ikke nogen i denne tråd udtrykke at nogen bevidst har snydt, men at der kraftigt opfordres til udvise sportsmanship og tage konsekvensen af regelbrud. Noget tyder desværre på at det ikke er tilfældet, og det er godt nok trist. Forhåbentlig er der nogle ansvarlige klubledere der henvender sig til respektive løbere, og sikrer at retfærdighed sker fyldest.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vecussibbo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.