Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
JtM >> og dog... DM Lang er et WRE løb og dermed underlagt IOF competition rules. §27.5 åbner op for mulighede for at klage efter en sådan frist, man skal bare argumentere for den. Derefter er det stævneledelsen der beslutter om de vil håndtere klagen.

Derudover, så angives der i instruktionen for DM lang at protester over resultatlisten modtages indtil 7 dage efter offentliggørelsen, så der er tid endnu.

Men ja, du har en pointe i forhold til fristen på 30 minutter, det er kort tid. Jeg har igennem de sidste 15 år deltaget i behandlingen af et større antal klager/protester både som part og jury, og det er generelt kendetegnende at klager/protester kun i ringe grad baseres på kendskab til reglerne, og desværre i højere grad er et udtryk for emotionel handling. Dette gælder både parter og jury/arrangørers håndtering af klager/protester. Afgørelser skal træffes på baggrund af fakta, regler, objektivitet og et kvalificeret skøn. Det er en svær disciplin og bør altid håndteres af folk med høj grad af fagkompetence.

Læs: jeg indgår gerne som jurymedlem, når det er ønskeligt

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: basovumm

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.