Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jesper>>
Vi to lever virkeligt i to helt forkerte verdener!

Man skal ikke lægge et stræk henover noget, som er fysisk muligt og juridisk tilladt at passere, hvis man ikke ønsker de skal passerer der.
Hvis det f.eks. var en motorvej ville man ikke være i tvivl, men her er der tale om en landevej og uanset hvor trafikfarligt der end måtte være, så er det ikke ulovligt at krydse den.

Hvis man ønsker, at løberne skal passerer et bestemt punkt, må man sætte en post enten præcis i punktet eller så tæt på at det at løberne uden yderligere hjælp passerer korrekt.

Med de to ting i mente, er der bestemt ikke noget problem med at skulle passerer vej, jernbaner og alle andre forhindringer, og på den måde udnytte så mange dele af skoven som muligt.

Men det er da godt nok trist, hvis vi ikke kan lære noget, specielt når der sættes spørgmålstegn ved fordelingen er DM-medaillerne, og at løberes hæderlighed drages i tvivl.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: avihafuke

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.