Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Først og fremmest tak til OK Syd for et flot arrangement, og gode baner. Stor ros til alle årets DM arrangører, som har lavet nogle løb af høj kvalitet, på trods af Corona restriktioner.

Da jeg først så strækket til post 29 tænkte jeg, at man skulle løbe til venstre efter vejen, men da jeg var i tvivl spurte jeg arrangørerne ved vejpassagen, om man skulle løbe venstre, eller om man også måtte løbe højre. Dertil fik jeg svaret, at det måtte man selv bestemme. Derfor ændrede jeg min plan, og løb højre af den afmærkede rute forbi post 20.

Jeg ved ikke hvor mange løbere uden GPS, som også har misforstået vejpassagen, men jeg kan se på O-track, at der er andre end mig og Cecilie.

Selvom jeg ikke var bevidst om, at jeg gjorde noget forbudt, havde jeg haft fuld forståelse for, hvis nogen havde lagt en protest. I så fald havde det været op til juryen, at vurdere om jeg skulle diskes eller ej.

//Emil Øbro.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vecussibbo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.