Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Kom frisk:

Undskyld mig - men med nyheden om udskydelsen af VM på hjemmebane taler vi om én af de nok vigtigste nyheder i år, eller måske endda årtiet.

Det sender et signal om, at DOF enten ikke har været forberedt på den eller har prøvet at putte i et hjørne ved at sende en meddelelse ud klokken langt efter sengetid. Det skal bare kommunikeres langt bedre og hurtigere.

Fem timer efter flere andre har breaket nyheden er bare ikke godt nok. Det svarer til, at du skal læse om, at der er udskrevet folketingsvalg i udenlandske medier, mens de danske medier først fortæller nyheden dagen efter.

Rygtet om aflysning/flytning har kørt i ugevis, og er man bare en anelse ansvarlig som organisation, så har man naturligvis forberedt sig på situationen og har en pressemeddelelse klar, der kan sendes rundt så snart afgørelsen er truffet og offentliggørelse er aftalt. Nu kommer man i stedet dryssende med meddelelsen på et tidspunkt, hvor man har nogenlunde sikkerhed for, at den ikke bliver opdaget eksternt.

Det er ikke noget godt tegn, at man skal føle sig bedre informeret gennem udenlandske kanaler end gennem DOF. Og i min verden er det en falliterklæring, at man sender fire linjer ud om aflysningen uden nogen form for kommentarer fra nøglepersoner i enten forbund, stævneledelse eller den sportslige sektor.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: niunokuqig

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.