Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Den officielle pressemeddelelse er vist ikke sendt ud endnu, men DOF's nye site Motionsorientering.dk er reelt allerede i luften:
https://motionsorientering.dk/

På sitet kan klubberne lægge alle de events op de lyster. Det gælder både store løb og træningsløb, byorienteringsløb, mv. som ikke kan komme med i o-service.dk.

Især i Storkøbenhavn, hvor der ikke altid er langt til andre klubbers løb, kan sitet være med til at give overblik over alle de tilbud, der findes i nærheden, så man kan prøve nye skove og møde nye o-løbere. Det kan også være en fin service, hvis man er en tur i den anden ende af landet, og lige vil tjekke om der foregår noget lokalt.

Sitet er lige kommet i luften, så der kan være småting, der ikke virker endnu. (Jeg har ikke noget med driften af sitet at gøre, men har blot testet det ved at lægge løb op - og det gik fint).

Jeg håber andre vil supplere med deres løb, så de mange fine træningsløb, byløb og større begivenheder kan nå ud til så mange som muligt.

Ernst Poulsen
AMOK-medlemDit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tahegatemt

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.