Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hvorfor nu den jagt på løbsafgifter......&#128522;?
Jeg ser det da netop som en fordel at der er forskellige muligheder og løbstilbud.
Hvis klubberne kan få arrangementerne med relativt nye kort til at løbe rundt på at lave simplere træningsløb hvad pokker er så problemet i det?
Som supermotionist synes jeg da det er sjovt at følge landsholdets flotte præstationer de senere år men det er absolut ikke noget der gør at jeg gider at betale 150-200 kr for at få et kort i hånden og løbe en tur i skoven.

Hvis man fra DOF side fjerner muligheden for at afholde billigere træningstilbud som anvendes meget i "udkantsdanmark" risikerer man 2 ting.
1 at o sporten gøres endnu mindre fordi endnu flere motionister giver op.
2 at der stiftes et nyt og konkurrerende forbund som går ind for mindre omfordeling af økonomi men mere i det O-løb i sin reneste form går ud på.
POSTER, KORT og BANER i skov og så kan resten for min skyld undværes.

Jeg tror bestemt heller ikke på at vi får bedre ungdoms og eliteløbere af at arrangementerne i min optik er stukket helt af økonomisk.

At VTR løbene til 30 kr er er dårligt argument er jeg naturligvis lodret uenig i.......klubberne afholder vel netop træningsløbene i det prisleje FORDI der derved kommer flere løbere og dermed potentielt større hvernings og fastholdelses-potentiale.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: qssoneseno

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.