Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Morten

Kyburz’ venstre vejvalg er det korteste og det efter min mening langt hurtigste.
Det er ca 319m mod 330m på højre. På højre har de endvidere en lille stejl trappe og to meget langsomme sving i nærheden af trappen.
Muren er et 2m højt plankeværk.

Det er godt løb af ham pønser stræk og flot han også når at se bedste vejvalg til post 14. Han tager også et par individuelle vejvalg tidligere, men de er nok lidt langsommere og han kommer ikke fri.

Det var spændende - og intenst - at teste og arrangere Knock-Out. Det er noget andet end klassisk i skoven, men er også en ung diciplin, der lige skal udvikles lidt mere. Løberne var konstruktive med god feedback og synes vildt godt om Assens som sprintby og det tekniske niveau på banerne. Mange fortalte de var i tvivl om deres taktik og ikke var selvstændige nok. Sikkert fordi de var fysisk pressede. I de jævne heat var folk mere flinke til at turde på egen hånd..

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.