Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Ok - jep, jeg var der ikke.
... Så blot løjerligt ud, at 1 person på et så supertæt løb pludselig løber 10 % hurtigere end resten af feltet - på et vejvalg, der lovligt gennemført er nogle m længere end de øvriges (og for mit ukvalificerede blik vanskeligere at løbe stærkt på). ... Sammenholdt med dette meget mærkelige track, der (bortset fra naturligvis generelt ikke at være helt præcist, når man blæser det op på et 1:4000 kort) åbenbart må blive gradvist tidsforskudt på de første 90 % af strækket på en eller anden måde, der så bliver reverseret på de sidste 10 %. Interessant at vide til en anden gang (hvor der måske er færre vagter etc. i området), hvis det kan forekomme.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: litoloeroi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.