Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
>Lars Sim. Jeg er 100% bag dine punkter, og er som tidligere nævnt helt enig i dine observationer, men har lige en tilføjelse. I det nuværende reglement er det også tilladt at skygge på lette baner, altså bl.a. H/D12, og det synes jeg fortsat det burde være (dog selvfølgelig ikke ved mesterskaber). I vores klub, Søllerød OK, har vi flere nye løbere i den alder, som ikke er vokset op i sporten, og som vi har meget svært ved at få med ud at løbe konkurrencer, da det for dem opleves som svært og kompliceret. (Hvad de så i øvrigt risikerer at blive bekræftet i, når de bliver sendt ud på en bane, der er for svær). Den gruppe vil helt sikkert have stor glæde af fortsat at kunne blive skygget, og det vil gøre vores arbejde med at få dem med ud til stævner meget lettere.

I det hele taget forstår jeg slet ikke bevæggrundene for reduktionen af skygningsmuligheder i det nye reglementsforslag. De hurtige løbere skal nok klare sig, men vi bør da tage størst mulig hånd om de nye løbere og give dem så tryg en start i vores vidunderlige sport som muligt.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: kifheihura

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.