Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej anonyme forældre. Erfaringerne er naturligvis forskellige fra kreds til kreds. Men med deltagere i H10 gennem de sidste fire år er det næppe på Sjælland at erfaringen er høstet og jeg har faktisk aldrig hørt, at mine børn er klar over, hvem der er blevet skygget og hvem der ikke er. Det er de simpelhen ikke bevidste om - udover hvis jeg naturligvis gør det til et issue og så kan jeg godt se problemet. Men hvad med en work-around som ikke er bøvlet. Som jeg forstår dig, så handler det for dine børn om at blive hædret for deres indsats. Det findes der en enkelt løsning på. I FIF Hillerød giver vi oftest præmier til alle gennemførende i D10 og H10. Alle får hæder og præmie med hjem for at have fuldført. Glade børn, glade forældre, glade arrangører. Men når de endelige regler formuleres håber jeg virkelig, at der tages udgangspunkt i helheden og ikke undtagelsen. Let for alle og trygt for børnene, og som Rene Rokjær tidligere konkluderet, så er det vores ansvar som forældre at håndtere den sidste del. Jeg synes det er meget vigtigere, at vi også som klubledere og forældre hjælper til med at skabe kammeratskaber på tværs af klubber og dygtighed i stedet for at marginalisere en på dagen usikker løber eller en løber som står ved start med en bane som slet ikke er en begynderbane.

Men lad mig slå fast, at der formentlig slet ikke ville være et problem omkring skygning, hvis banerne altid var lavet som reglementet foreskriver, så ville der set fra børnehøjde ikke være noget problem. Det er de bare sjældent - DM Mellem 2018 og DM Lang 2018 som nogle meget fine undtagelser. Jeg har evalueret i forhold til reglementet og delt med arrangørerne D/H10-banerne ved stort set alle større løb i de sidste par år (undtagen de to nævnte DM'er, hvor ALT var korrekt i forhold reglementet og dermed trygt for de unge løbere. Jeg deler gerne evalueringerne, hvis nogle skulle have interesse - ikke mindst fremtidige banelæggere og banekontrollanter. Der er så meget læring at hente og ingen grund til at gentage de samme fejl.
vh Lars Sim, FIF Hillerød

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: piuiqagiic

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.