Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg er enig meget langt hen af vejen. Skygning af usikre/nye o-løber børn skal selvfølgelig være tilladt til langt de fleste løb. Bare ikke når der er medaljer involveret, og det gælder både DM og Kredsmesterskaber!

Jeg har personligt stået med et barn som gik glip af en bronzemedalje fordi et skygget barn var lidt hurtigere. Det opleves altså (for barnet) ikke særlig meget som fair-play! Og det kan også risikere at skræmme nogen væk, hvis de føler sig snydt.
Til Kredsmesterskaber er der udover D10 og H10 også en begynderklasse (ofte er det den samme bane), hvor de børn der skal skygges kan stille op i stedet. Og hvis man er tilmeldt D/H10 og på dagen gerne vil skygges alligevel, er der jo altid mulighed for at gå op i stævnekontoret og blive bedt om at blive registreret som uden for konkurrence.

Jeg synes at de forældre der skygger skal prøve at vende det lidt om og tænke over hvordan det kan føles for de børn der har klaret alt selv, at de bliver snydt for en medalje.
Alle børn er forskellige. Nogle er ligeglade, men andre vil gerne belønnes for deres indsats. Og det handler altså ikke om forældre-ambitioner. Og det er ikke alle forældre der kan finde ud af at blive 100 meter bag barnet (det kan også være meget svært)!

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lonihnaheb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.