Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Når nu vi fra pøblen har talt er det vigtigt, at alle de overvejende enige synspunkter formidles til de rette i klubberne, så alle formelt kan indgive deres input til DOF's reglementsudvalg og øvrige udvalg. Ekstremt vigtigt, at klubbernes som satser massivt på ungdomsarbejdet bliver hørt, så ikke klubber uden fokus på ungdom/uden viden om begynderorientering bliver brugt som stemmekvæg for et forslag som kan skade rekrutteringen til vores sport.

Vigtigt er det også, at vi får videregivet vores input til vores gode venner og bekendte i de øvrige DOF-udvalg, som også indgår i processen, så vi når frem til et fornuftigt forslag, når reglementet rammer repræsentantskabet.

Altså:
* Ingen nye klasser D10B og H10B
* Ingen generelle regler om skygning ikke er tilladt i D10 og H10
* Ingen nye regler om, at der skal gives placeringspoint i divisionsturneringen til D10 og H10

Der er lige en sidste finte, som risikerer at ryge mellem to stole. De fleste er vidst enige i, at der ikke skal skygges ved DM'er. Men her kunne jeg godt frygte, at Divisionsfinalen ryger med. Det vil være et kæmpe flop, da netop Divisionsturneringen er en af de vigtigste aktiviteter for konkurrencestart af nye medlemmer, børn under ti år og småbørnsfamilierne som skubber barnevognen rundt med en glad unge i vognen. Og selvfølgelig skal startende på begynderbaner også i kredsmesterskaber kunne skygges, hvis der er behov.

* Ingen regler om skygning ikke-tilladt på begynderbaner i kredsmesterskaber og i divisionsturnering, inkl. landsfinale.

Tak for supporten. Der er en god chance for, at det hjælper at give sin mening til kende.
/Lars Sim - FIF Hillerød - kuvert lars.bakkeholm (at) gmail dot com

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: colepaniou

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.