Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Enig med Kirsten m.fl.

Lad nu børn være børn og giv dem positive, trygge oplevelser i skoven indtil de er min. 13-14. Det er ikke konkurrenceform og indfriede forældre-ambitioner der skaber verdensmestre. Det er mange års hårdt arbejde op gennem ungdomsklasserne.
Og dem der bare vil have en hyggelig tur i skoven må vi for alt i verden ikke skræmme væk. De er O-sportens fremtid!

Vi kan som forbund ikke overleve med 5-6 eliteløbere, 10-15 hårdt frembragte unge talenter og så i øvrigt en gennemsnitsalder der i forbundsstatistikken stiger med én hvert år.

Fokuser på bredden, de dygtige og talentfulde skal nok blive opdaget og dygtiggjort uanset om deres konkurrenter bliver skygget eller ej.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: bocucipori

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.