Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Mads er ikke galt på den. Mange børn elsker at motiveres ved konkurrencen, hvilket der ikke er noget galt i at bakke op som forældre. Jeg er dog uenig i, at det bør have betydning for børnene, at de i H/D 10 enkelte gange bliver slået af børn der bliver skygget.
Min yngste søn har flere gange slået den store, fordi de er 2 helt forskellige steder i deres o-udvikling. Den store skal gøre mange ting selv og er endelig nået til at gøre det hele selv. Den lille får hjælp til at retvende kortet og snakke om hvordan et stræk skal løbes. Dermed gennemføres banen ofte uden større fejl, fordi han får basal læring undervejs. Den basale læring har den store nu, og skal til at lære det at løbe alene, hvilket tager længere tid pga. usikkerhed og fejl. Min egen erfaring er, at det er ganske let at forklare storebror, at det er super flot de er blevet nr. 7 når de har gennemført uden hjælp og at lillebror (eller en anden) som nr. 6 havde skygge med og det var måske var derfor han den dag var bedre. Tror simpelthen ikke børn op til 10 år, kan se den store forskel i en 6. eller 7. plads.
Ved at lave H/D 10 A og B opstår problemet, når man mener et barn er klar til at løbe selv og derfor tilmelder i A, at det MEGET ofte hænder, at begynder og de lette baner er for svære, og så vil det ikke på dagen være muligt at sende en skygge med på løbeturen, hvorefter barnet med meget stor sandsynlighed får en dårlig oplevelse.
Så hvis man vil indføre forbud mod skygning på lette og begynderbaner, skal man også finde på noget der sikrer, at banerne med disse sværhedsgrader lever op til reglementet. Det sidste tror jeg aldrig bliver muligt.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lonihnaheb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.