Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
https://goo.gl/WSCF5s
Reglementet lagt her for dem der ikke har fået det fra klubben.

Som Lars ganske rigtigt pointerer, så bliver divisionsmatcherne nu et tilmeldingsløb, hvor det handler om at have mange, men også gode løbere.
Således kan man snildt stille med 5 D40(D45) men se sig slået af andre klubber også tabe den pågældende bane med 15-0. Konceptet med de mange tællende løbere, op til 178 for en dygtig klub, er ligeledes et geografisk konkurrenceløb - der alt i alt vil betyde at distance fra klubhus til skov afgør matchen, såfremt der er forskel på dette. Det vil betyde at for klubber i yderområderne af hvor matcherne typisk placeres ikke har en chance.

Ved klubfinalen bliver det efter alt rimelig sandsynlighed således at den storklub der bor i nærheden af finaleskoven vinder.

Jeg tror ikke på dette forkrøblede forsøg på at puste liv i kredsløbene.
Men lad os nu se....

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: meninuefev

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.