Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Er der andre, der bruger OpenOrienteeringMap til at hente hurtige, nemme sprintkort baseret på Openstreetmap?
http://oomap.co.uk/global/#/new/oterrain_global/17/12.6021/55.6794/

Sitet styres af en englænder, og derfor hentes opdateringer fra Openstreetmap (uden for UK) kun ind en gang årligt. Det er ikke helt nok, hvis man vil bruge det som et simpelt værktøj til at lave et hurtigt sprintkort op til et træningsløb. Hvis der er flere, der bruger servicen, kunne det være man kunne gå sammen og spørge om det var muligt at få hyppigere opdateringer.

Sitet er nok mest egnet til at hente by-sprint-kort, da hovedvægten er på signaturer som veje, stier, bygninger, hegn, etc.

(Bemærk, at jeg ikke taler om OpenOrienteeringMapper, der er et mere klassisk software-program til at tegne o-kort - blot som alternativ til ocad.) Både OpenOrienteeringMapper og Ocad gør det muligt at lave bedre o-kort, men begge programmer der lidt tungere at komme igang med for begyndere).


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: risosekime

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.