Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hos AMOK er vi lige nu ved at forberede de sidste ting, frem til href="https://www.facebook.com/events/2464782077080237">Vinterlang d. 28. januar på NordvestamagerLøbet ligger centralt i København med nem adgang til offentlig transport, og derfor har vi bestemt os for at teste mulighederne for at tiltrække nye løbere vha. lidt facebook-annoncering. Måske det er oplagt for trail-løbere eller adventure-deltagere at prøve kræfter med kort&kompas.En første test med annoncer har resulteret i ca. 100, der har markeret interesse i arrangementet - og måske en håndfuld, der har meldt sig til. Flere har benyttet annoncen til at spørge venner på facebook om de skulle løbe sammen, men vi kender jo først resultatet, når vi ser det endelige antal løbere pådagen. Indtil videre har den samlede udgift ligget på 500 kr.Har andre klubber erfaringer med målgruppe-udvælgelse, velegnede budskaber, etc. som de gerne vil dele?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: giqinnigit

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.