Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
@Træt (og hvem der ellers læser med)

Vi tester også browsere og kombinationer for at sikre jer den bedst mulige løsning indenfor de rammer der er afsat til dette.

Vi er ved at være igennem og jeg har netop konstateret at fsv. angår tilmeldingsdelen har jeg været logget ind med 5 forskellige browsere, der alle kan oprette, ændre og slette tilmeldinger hvor der indgår æ, ø & å i bemærkninger.

Næste gang der er større ændringer i O-Service, må vi nok heller lukke siden i den periode som udviklingen/tilretningen pågår. Vi er nemlig også ret trætte af ikke at kunne løse dette uden at skulle bruge kostbar testtid på holde jer glade og opdaterede.

Skriv nu ikke at i mangler information om udfordringerne i januar/februar, den information har i fået - det ligger på http://www.do-f.dk (http://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/o-service/49-dansk-indhold/o-service-teknik/7401-o-service-opdateringer-vinter-17-18).

Faktisk er vi hurtigere nået til en løsning på æ, ø & å problematikken, men glæden over dette drukner i de negative holdninger på denne side.

@Jørgen
Jeg ser også problemet med link der ikke virker i IE, det ser vi nærmere på.

@JB
Runtime error skyldes formentlig at du bruger et gammelt link/genvej til O-Service, www.o-service.dk/index.asp giver runtime error, hvis du blot bruger www.o-service.dk så brude du komme på.

Stævne- og Reglementsudvalget, IT området

Henrik Poulsen


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.