Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
@uden FB (og andre interesserede)

Hørte jeg mit navn blive nævnt...

Hvis du lige hoppede ind på http://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/o-service (hvilket er nævnt i nyhedsbrevet fra Stævne- og Reglementsudvalget) ville du opdage at de omtalte opslag (nyheder og tekniske udfordringer) ligger her, frit tilgængeligt, helt uden krav om Facebook eller andet nymodens skrammel.

Jeg har derimod, helt egenhændigt, valgt at hvis man ønsker at indgå i en konstruktiv dialog om en eller flere af disse O-Service relaterede nyheder, så sker det via Facebook.

Mit håb er at vi så kan hjælpe hinanden med at komme frem til de rigtige løsninger på de tekniske udfordringer og sammen være med til at skabe nye ideer til O-Service.

Glædelig jul og godt nytår

Med venlig hilsen

Stævne- og Reglementsudvalget, IT området

Henrik Poulsen

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: bocucipori

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.