Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
"når de gamle enkarnerede oløbere som omtales engang har stilllet O-skoene på hylden......så fordobles startafgifterne vel reelt?"
som en for mig ubekendt bruger skriver i dette forum.
Ja.....for det er disse der trækker det meste af læsset.....desværre.
NU IGEN...
Jævnligt kommer debatten omkring o-sportens afgifter op på disse sider.
Personligt syntes jeg ikke det fortjener de klubber, og især deres medlemmer, der lægger et stort arbejde, vederlagsfrit, i at arr. o-stævner til alle´s tilfredshed (der selvfølgelig ikke er muligt).
Penge skal der til, og her er kun dig som udøver til at betale, for at drive de idrætsgren vi nu engang har valgt.
Hvert år, 2 X, er jeg vejviser ved et lokalt motionsløb, iår var der 154 startende, fordelt på 4 baner, 1,5 - 3,0 - 5,0 og 10,0 km. De to korte baner betalte 75,- medens de 2 andre 125, hertil et efter tilmeldings gebyr på 25,-. klubben fik ca. 16500,- kr ind.
Medaljer til alle på 1,5 banen, præmier til de 3 første på de øvrige, endvidere lodtrækningspræmier. Samt en løbetur på regnvåde veje og stier.
Alt, pånær medaljer sponceret, af lokale firmaer/forretninger.
Er jeres ønsker dette, at få igen for en tilmeldingsafgift ??? Ellers ønsker I nogle gode baner/kort, samt gode oplevelser på og omkring stævnepladsen/stævnet ???
Jeg tror I alle, inderst inde er ligeglade med præmier og istedet nsker at klubberne bruger tid/kræfter/penge på gode stævner til glæde for alle, og så må afgiften være derefter.
Istedet for beklagelse over dit og dat å brug hellere tiden på at kontakte den arr. klub direkte, og positivt, ikke negativt gennem disse sider, og giv dem ideer på hvordan det kan blive bedre efter jeres mening.
Brug også jeres tid, om det så kun er få timer, at hjælpe jeres klub når den kalder på hjælp, det kan være alt, f.eks.rengøring/havearbejde/rep. af materiel o.lign. Der er brug for alle,uanset alder/køn og evner.
Derfor lad os mødes med smil, næste gang vi mødes ved et stævne, og træd hjælpende til istedet for at være negativ.
Undskyld, det blev lidt langt - men jeg fik luft - god tur i skoven til alle (Bjørn)

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.