Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg er helt enig i at klubberne skal støtte deres ungdomsløbere, men jo højere startgebyrerne bliver jo mere støtte er der jo behov for.......det er skruen uden ende!

Og når de gamle enkarnerede oløbere som omtales engang har stilllet O-skoene på hylden......så fordobles startafgifterne vel reelt?

Tilskud til ungdomssamlinger ja helt fint, men når elitens flotte resultater nævnes, nævner vi samtidigt nogle store udgiftsposter som jeg personligt IKKE mener bør betales af alle motionistløbernes forhøjede startafgifter..........jeg går bare ikke ind for den slags økonomisk omfordelingspolitik der vel bedst kan sammenlignes med den kommunale udligningsordning.

Serviceniveau til løb.....ja fint men efter min mening kun til de helt store løb. Til de gammeldags B-løb i 90 rene var der jo mange løbere ligegyldigt hvor kedelig en skov der skulle løbes i........og ja behøver ikke nævne startafgifternes niveau dengang.......og for at komme den kritik i forkøbet ved jeg godt at EKT har revolutioneret vores sport......men som sagt kan man i udkants eller vandkantsdanmark godt finde ud af at lave EKT løb stort set hver eneste weekend året rundt til 20 kr. Pr løb..............se det har selv ungdomsløberne råd til uden tilskud.

Så ja håber ikke det bliver nødvendigt, men alternativt vil jeg da forslå at der oprettes et konkurrrerende alternativt forbund......med fokus på billlige løb til de mange motionister.

Så kan vi jo se hvilke løb løberne foretrækker.&#128512;Fri konkurrence.............


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: movutomudo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.