Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Nu er det bare ikke flotte stævnepladser, en velassorteret kiosk, onlineskærme med resultater, luksus toiletvogne etc. etc. der er årsagen til at JEG løber orienteringsløb.

Jeg løber orienteringsløb for den oplevelse jeg har fra jeg starter og til jeg er i mål........og de udgifter der er forbundet med den del er jo udelukkende: "tilskud til korttegning", banelægning (oftest frivillige), print af kort, postudsætning (oftest frivillige), afholdelse af selve løbet (Start og mål (oftest frivillige)), postindsamling (oftest frivillige).

Jeg er af den holdning at vi bør lave mange flere billige og for arrangørerne lettere arrangementer, men som til gengæld også kommer ned i pris til fx. 50 kr pr. deltager.

Jeg er af den overbevisning at vi fil få flere deltagere på den måde, at sporten så at sige vil vokse, så vi på længere sigt vil have flere o-løbere at fordele arrangørrollerne imellem, til endnu flere billige løb.

Alternativet er jo bare at fortsætte som vi gør nu, med stadigt stigende priser, for at kunne betale afgifter til DOF, klubtilskud til ungdomsløbernes startaftgifter, evt. aflønning af stævnearrangører etc. etc. Hvilket i min optik vil resultere i at gennemsnitsalderen fortsat vil stige indenfor vores dejlige sport.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: duffossuto

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.