Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Tillader mig også at have den modsatte holdning. Orienteringsløb er en dyr sport. Jeg løber mere og mere kun træningsløb, da jeg ikke har råd til både dyre startafgifter og transport til løbene (vi skal også betale kontingent, starter jeg i motionsløb, skal jeg ikke dette). Åbne løb til DM, da startafgifterne i aldersklasserne er for høje for vores pengepung. Flerdagesløb (fx Nordjysk og Påskeløb) bliver det ikke til mere - de er alt for dyre. Desuden bliver kilometerudgifterne højere og højere efterhånden som man (desværre) ikke mere kan løbe så langt. I "De gode gamle dage" var holdningen, at løb skulle hvile i sig selv, nu skal der tjenes penge på løb.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: giqinnigit

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.