Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:



Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.




Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Tillad mig at have den modsatte holdning.
Hvad med at lave billige løb generelt set som det lyder til er nødvendigt i udkantsdanmark.......
Tænk engang det kunne være det gav flere medlemmer på langt sigt, så forbundet ikke havde det samme behov for at lave attraktive tilbud til fx. Nye løbere.

Hvad nu hvis det var nok bare at gøre som det ser ud til de gør både på Bornholm, i Sydkredsen og ja sikkert også andre steder. Tilbyder low budget løb med EKT stort set hver eneste weekend året rundt for under 50 kr pr. Start.

Jeg nægter at tro at sporten vil overleve i disse landsdele hvis man skal betale 150 kr hver gang man skal ud og løbe en tur...........og jeg tror simpelthen ikkke på at forbundet er bedre til at forvalte midlerne end klubber og løbere selv er.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: rufdrkus

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.